Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az baj ha a napi kcal mennyisé...

Az baj ha a napi kcal mennyiségem ingadozik?

Figyelt kérdés

900 és 1100 között ingadozik

Ez baj? Így ér vmennyit a kcal számlálás?

A válaszokat előre is köszönöm :)

2015. okt. 16. 18:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

de te ilyent nem

semmit nem ér tized kcal ra pontosan kell enni mikro grammonként mérni a kaját el fogsz hizni ez igy nem

2015. okt. 16. 18:30
 2/13 A kérdező kommentje:
:((((
2015. okt. 16. 18:34
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem 500 és 4000 között, bár tipikusan azért 1400-2800 között s többnyire még szűkebb... :D 500 kcal plusz bármikor rájöhet, igazán nem kell hozzá semmi különös változás.

Nem vagyok gép, néha több kell, néha pedig szembejön egy rendezvény és borul minden (tényleg ritkán, de vannak gyenge pontjaim), olyankor másnap alig eszem.

Ha az egyik nap ülök, a másik nap pedig 30 km-es teljesítménytúrát nyomok a Bakonyban fagyban, akkor is eltér a kalóriabevitelem (bár meglepő módon nem nagy mértékben).

1100 kevés, dobj rá még párszázat, hacsak nem vagy 140 centis vagy valami.

2015. okt. 16. 18:34
 4/13 anonim ***** válasza:

az elsö kommentem az vicc volt

de most komolyan rohadt kevés az a mennyiség

2015. okt. 16. 18:37
 5/13 A kérdező kommentje:

160 cm vagyok és 13 éves lány

52 kg jelenleg

Nem éhezek mer beosztom a napi kajamennyiségem és a kalóriabázis.hu-n számolom

2015. okt. 16. 18:41
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha ennyit eszel, akkor éhezel, beosztás ide vagy oda, sőt az éhséged is teljesen mellékes. Van, aki SOHA nem éhes, ha napokig nem eszik, akkor sem.

A kalóriabázis pedig kiadja a durva koplalást is, s előír egy elégtelen fehérjebevitelt... Az izmod pedig bomlik.

2015. okt. 16. 18:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Amúgy ilyen számokkal miért nem tömegelsz inkább? Én azt tenném. Az izmok szépek és hasznosak, valamennyi lányokra is kell, ha nem akarnak izmosak lenni, akkoris.
2015. okt. 16. 18:45
 8/13 anonim ***** válasza:

*akkor is

(A space-em nagyon rossz, nem mindig sikerül kijavítanom az összes egybeírást.)

2015. okt. 16. 18:46
 9/13 A kérdező kommentje:

Van rajtam izom bőven ;)

Nem érzem az éhséget

Csak három napja kezdtem de tegnap 1114 kcal-t ettem és kiborultam mert szerintem ez sok

de 900 alá semmiképp sem mennék

2015. okt. 16. 18:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Más a véleményünk a dolgokról, van ilyen. Ha ennyire fogyni akarsz, akkor mennyi lehet a zsírmentes tömeged (nem az ideális, hisz zsírra szükséged van), 40 alatt? Ebbe sok izom nem fér.

De azt is elfogadom, hogy valaki nem akar különösebb izmokat.

De ha 1100-nál kiborulsz, az nekem piros felkiáltójeleket okoz a fejemben. Ez veszélyes! Nem feltétlenül az 1100 kcal, hanem hogy lelkileg kiborít és soknak tartod. Lehet, hogy Te sosem lennél anorexiás, mert annál értelmesebben állsz a dologhoz, de azért nem jó jel az ilyesmi.

Eleve egészségtelen dolog kiakadni azon, hogy ESZEL, messze a súlytartáshoz szükséges energiamennyiség ALATT...

2015. okt. 16. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!