Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha egy csúnya influenzás...

Ha egy csúnya influenzás betegségben fogytam ez tartható? 23/L

Figyelt kérdés

Másfél hétig elhúzódó lázzal járó influenzám volt előző héten. Ennek következtében fogyókúra nélkül lement a súlyom 62,5 kg-ról 60 kg-ra (160 cm)

A hasam is leapadt egész szépen, pedig folyadékot naponta 3-4 litert is megittam, hányás-hasmenés pedig nem volt.

Ez a 60 kg lehet kiindulási alap kalóriaszámlálós diétához vagy pár nap alatt visszakúszik olyan 1200 kcal mellett a 2.5 kg?

Tapasztalatokat várok, nem kioktatást.

2015. okt. 9. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha keveset ettél, elég logikus, hogy normál táplálkozással visszamegy legalább egy része, lehet, hogy vizet is vesztettél - a sok ivás mit se számít, pusztán kisebb szénhidrátbevitel és szinte semmi mozgás mellett is fogyni szokott az ember vízből. Igaz, a glikogénraktárak (amik sok vizet kötnek meg) lemerítéséhez mozgás is kell, de úgy tűnik, az, hogy nem ül azember nonstop, már sokra elég. Viszont fekvőbetegnél már nem tudom, hogy van ez.

S ha keveset eszel, a salakanyag is jó eséllyel kevesebb.

Fogyás után tipikusan várható egy kis súly visszajövetele, itt pedig az összes súlyveszteség nagyon picike, ennyit szinte mindenki testsúlya ingadozik magától is, igazán nem számottevő, bár esetedben látványos (viszont ha nagyon keveset ettél, nem csoda, ha kisebb a hasad).

Nekem mindig visszajön 1-2 kiló, ha véletlenül szigorúbban fogom magam, majd a szokásos szintre lazítok. Ez normális.

2015. okt. 9. 19:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem a duplája jönn ilyenkor vissza
2015. okt. 9. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!