Ez milyen? 15éves lány
2db vajaskifli(1db57gramm) +25gramm forrócsokipor+3.3dl 1,5%os tej
1 tányér káposztaleves, sok káposztával és főtt hússal
2 alma
1banán
1 barack
120g csirkemell sonka
2 medve sajt
2 paradicsom
1 nagy szelet kenyér
+kb 1,5óra járkálás:)
Szia!
Én azt javaslom neked, hogy próbálj meg rendszeresen sportolni, nekem is az segített.
Egy időben nagyjából nekem is hasonló volt az étrendem, kicsivel még kevesebbet is ettem, fél évig bírtam, ugyan sikerült fogynom, de állandóan szédelegtem, rosszul éreztem magam, és nem tudtam koncentrálni semmire.
Mióta elkezdtem rendszeresen sportolni, ez teljesen megváltozott, heti 5-ször futok, a többi két napban úszok, plusz kardio. 20 kilót leadtam! Edzés mellett sokkal inkább megengedhetem magamnak, hogy több ételt vigyek be, ugyanis ledolgozom, plusz izmosabb lettem és az edzés mindig felfrissít, jól érzem magam utána. Szóval én csak biztatni tudlak erre!
Egyébként mennyit szeretnél fogyni? Hány kiló vagy, hány centi? (nem is biztos, hogy sok rajtad a felesleg, csak korosztályunknak egyre kórosabban az a mániája, hogy kövérnek képzeli magát)
A fehérjét én is hiányolom az étrendedből, egyél sok húst, halat, tejterméket!
Sok kitartást kívánok neked.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!