10kg leadása mennyi időbe telik majd, így?
10 kg-ot szeretnék leadni, az utóbbi 1 évben felszedtem elég sokat, mert nagyon sokat nassoltam...
Szóval arra gondoltam napi kb. 1000kcalt eszek majd.
R: 2 tojás sok zöldséggel / 50g zabkása fahéjjal
E: sült hús/hal/máj (max. 150g) sok zöldséggel
U: 1db gyümölcs (alma,banán,körte,barack,szilva...ami épp van)
V: 2 tojás sok zöldséggel/ 1-2 virsli zöldségekkel
Ez így körülbelül 1000kcal-ra jön ki egy nap, és ugye sok fehérje és zöldség, szóval remélem nem izomból fogok fogyni nagyrészt..
Inni csak vizet fogok, vagy teát ízesítés nélkül (napi min. 2l-t)
Ja, és mellette itthon minden nap szobabiciklizek fél-1 órát, plusz ősztől járok majd teniszezni heti 2x
Így mennyi idő alatt mehet le majd ez a 10kg??
167cm/60kg/17l

"Szóval ha sok olyat eszel ami tele van tartositoval stb.. akkor se fogsz fogyni hiaba keves kaloria. pl a virslibol se lidl-set egyél"
Én Lidl-s virslivel és kenőmájassal fogytam :D , most már 10 kg-ot 5 hónap alatt.
De én nem akarok gyorsan fogyni... Kérdező, igazából 167 cm-hez a 60 kg az egyáltalán nem rossz - nem tudom, szükséged van-e egyáltalán a 10 kg fogyásra? Ne sanyargasd magad, inkább mozogj sokat :-)
Ne legyél soha éhes! A sült virsli tojással, paradicsom, paprika, uborka, vacsorára sajt almával vagy főtt tojás, zabkása jó, müzli (zabpehely,kukoricapehely, müzli keverék esetleg gyümölccsel) Zsírra is szüksége van a szervezetnek: én még 1x császárszalonnát is ettem :D - puffasztott rizzsel.
1 dolgot viszont jól jegyezz meg: minél többet fogyókúrázol és minél gyorsabban, annál inkább életbe lép a "jojó effektus". 40-50 éves korodra már nem fogsz tudni lefogyni, ha sokszor drasztikusan fogyózol.
Mire gondolok? egyszer 3 napig nem ettem, lejött 3 kg, utána 6 napig nem ettem, csak folyadékot ittam és ugyanúgy 3 kg jött le, nem fogytam egy grammal sem többet. Szóval csak óvatosan - fiatal vagy még és a szervezetednek is szüksége van még "építőanyagra" :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!