Mitől hízom folyamatosan ha alig eszem?
Fehér színű. És igen sokat iszom napi kb 2 litert. Napozni konkrétan nem szoktam de sokat vagyok napon.
Nem ismerem a gabriel módszert. És mi az a családallitas??
Még ha azt írtad volna, hogy 1-2 kocka milka csoki. Na de 5 deka?
Reggeli , tízórai görögdinnye?
Borzalmas ..
Normálisan kéne enni és ha nem fogysz vidd lejjebb a kalóriát. Elfogtok ítélni, de én 800-900 kalóriával fogytam úgy hogy sosem éheztem és még egy-két kocka csoki is belefért
Szerintem sem a kalóriaszámolással van itt a gond, hanem az étkezések idejével és az ételekkel.
Szerintem a reggeli kulcsfontosságú ebben a hízás dologban. Éjjel, amikor alszunk, az anyagcsere lelassul. Ezt reggel "fel kell ébreszteni" valamivel, tehát egész délelőtt nem azt a kis dinnyét kéne enni, hanem normálisan, fehérjedúsan megreggelizni.
pl. tojás (rántotta, keménytojás, tükörtojás, mindegy), pirítós, valami sovány hús, és zöldség.
Ha reggel fehérjedús ételeket eszünk, felpörgetjük az anyagcserét, és egész nap több kalóriát éget el.
Írod, hogy eszel tésztát. Ez fehérlisztből van? Mert ha áttérnél durumtésztákra, máris jobb lenne.
Szerintem a csokit sem este kéne enni, ha már eszed.
Vagy szuperhatékony az emésztésed, vagy lassú az anyagcseréd, az a 2x2 óra sport pedig valószínűleg nem elég ahhoz, hogy az emiatti kalóriatöbbletet ellensúlyozza. Az, hogy vizsgáltak nálad hormonszintet, még nem biztosíték arra, hogy rendben van az anyagcseréd. Anyagcsereszintet csak hosszú távú szén-dioxid-maszkos vizsgálattal lehet pontosan megállapítani.
Ezzel együtt - ellenkező állítások dacára - csodák nincsenek, ha megeszel 100 g csirkemellet, aztán futsz egy órát, ha fene fenét eszik, akkor is fogyni fogsz, mert sem a levegőből, sem az éterből nem tudod kiszűrni a futáshoz szükséges energiát, a csirkemellben pedig nem volt annyi.
BTW ha nehézkes nálad a kalóriaszámítás, akkor az olyan ételeket, mint a rántott csirke, kerülném a helyedben, mert teljesen megjósolhatatlan, hogy mennyi zsírt szív fel a hús, és könnyen lehet, hogy amit te 200 kcal-nak hiszel, az valójában 400. Egyél grillezett húsokat inkább, a kalóriákat pedig a nyersanyagok alapján számold, és kerüld a kalóriabázison a mások által feltöltött recepteket, mert tele vannak elképesztően fals adatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!