Mit ehetek még ma ehhez?
Figyelt kérdés
Eddig ettem egy őszibarackot úgy fél 3 körül
nem tudom ehhez ehetek még valamit vagy ma már ne nagyon? :/
2015. júl. 4. 16:34
11/15 anonim válasza:
Akkor elég fura fogalmad van az emberek evési szokásairól. Évekig fogytam úgy, hogy nem tudtam elképzelni, hogyan lehet 2000 kcal alatt enni, az annyira pici étel (az evési ablakomban bármikor be tudnék nyomni annyit félóra alatt, bár nem akármiből)! Most is szürreális, ha alámegyek, pedig most már sikerül.
12/15 anonim válasza:
Nem te voltál a tegnapi kérdezö,aki szintén 2 alsócomb és 2 kocka csoki utàn azt írta,hogy rengeteget evett és ugyan ez "mingyàrt idehányok" is benne szerepelt?! Màr tegnap is megmondtàk h ez rém kevés!!!!!! Tudod mit,inkàbb ne is egyél.Tàplàlkozz fényenergiával az épp elég az emberi testnek,de azt se vidd túlzásba nehogy elhányd magad...
Miért nehéz egészségesen tàplàlkozni???
Kiégtem,kész,végem
13/15 A kérdező kommentje:
nem írtam ki semmit tegnap. reggel csináltam az accomat o.O
2015. júl. 4. 21:03
14/15 anonim válasza:
Akkor keress rá a csajra,tegnapi kérdés.Lehetnétek baràtnök és egy fél eper utàn vígan hányhatnátok együtt.Tök szupcsi,nem?!
15/15 anonim válasza:
Kérdező, ha aznap reggel csináltad az accountodat, amikor kiírtad a kérdést, akkor nagy kamus vagy, mert a regisztrálás után még 3 napig nem írhatsz ki kérdést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!