Túl sokat ettem ma?
2 alsó combot ettem vajban sütve. és 2 kocka csokit.
nem bírom... minek ettem ennyit?
L
Nem szoktam combot enni, de nagynénémnél előfordul. 12 simán megvan, nem hiszem, hogy sok lenne. Éhes az ember, no.
A kérdés komoly?
persze, hogy komoly!
mindjárt idehányok.
Akkor fordulj pszichiáterhez. Emellett nem reggeliztél és nem vacsoráztál?
Amúgy én továbbra is fenntartom hogy a kövér, fogyni akaró emberek 2/3-ada kamus, mert átlagos táplálkozással és átlagos mennyiségű (napi 40 perc nem is túl intenzív) testmozgással nem lesz kövér az ember mint egy disznó.
Olyat vàrtam, hogy 2 tábla csoki,6 szelet pizza,egy fagyi,egy doboz keksz és egy kis chips...
Erre 2 alsó comb meg 2 Kocka csoki???????és még ettöl el is hànynà magàt...most omlott össze az idegrendszerem.
Kezeltesd magad!!!!!
Nagyon keveset ettél, kevésszer és a fele nem jó tápanyag volt. Egyél csirkét többször egy nap, 1-1 szeletet. Csokit szerintem hagyd ki :)
Jobb ha roston zsiradék nélkül van sütve a csirke, ehetsz hozzá kis rizst, krumplit ne. Zöldséggel is meg lehet spékelni. Igyál sok vizet, hagyd ki a szénsavas cukros italokat.Egyet biztosan ne tegyél: ne koplalj!
nem koplalok. ez sok is volt. ez nem koplalás..
de köszi a válaszokat :)
De, ez egy napra eléggé koplalás.
#6: A csoki nem sok vizet zavar, persze, lehet jobb dolgokat is enni, de ekkora mennyiségben nem gond, úgyis inkább zsír, kevés cukorral, főleg 2 kockában :)
A csirke pedig zsiradékkal jobb, mintsem rizzsel, bár fogyni mindkettővel lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!