Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy is van ez a napi kalória...

Hogy is van ez a napi kalória bevitel és leadás?

Figyelt kérdés
Ha egy nap mondjuk megeszem kb 500 kalóriát akkor azt lekell dolgoznom ahhoz hogy fogyjak vagyis mínusz a kell lennem a kalóriákkal egy nap?
2015. jún. 21. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
A testednek alapból van kalóriaigénye az életben maradáshoz, az alá nem szabad menni. Igen, ha nincs egészségügyi problémád, akkor mozgással kell kalóriát égetni, s azáltal fogsz fogyni.
2015. jún. 21. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Gondolj bele, a szíved dobog egész nap, ahhoz is kell valami energia. Sok honlapot találsz, ahol kiszámíthatod az alap kalóriafelhasználásodat hozzávetőlegesen. Ezt az értéket vedd figyelembe, mikor a diétát összeállítod.
2015. jún. 21. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ha 500 kcalt eszel és még van erőd mozogni az durva.
2015. jún. 21. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Az alapanyagcsere az én esetemben 1550 kcal, tehát az alapvető életfunkciók (légzés, pulzus, testhőmérséklet) fentartásás szükséges energia. Ehhez mondjuk az, ha ébren vagy, vagy olyan munkát végzel ahol állsz stb. hozzá jön. Én ülőmunkát végzek, néha felállok sétálni, tehát én egy nap kb. sportolás nélkül elégetek 1870 kcal-t. Ahhoz hozzá jön a spor, ami az én esetemben napi 2300-2500 kcal pluszban, így jön ki a nap végére olyan 4200-4300-as végösszeg.
2015. jún. 23. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!