Szerintetek lesz bajom ha fél-1 kg csokit megeszek egész nap, semmi mást?
Egyetlen napnál attól függ, mihez vagy szokva, nekem nem esne annyira jól a cukor miatt, de azért elég jól bírnám. Nem hiszem, hogy híznék, nem szoktam ilyesmitől, főleg, hogy másnap eleve kevesebbet kívánnék.
Tartósan persze kiegyensúlyozatlan, bár vannak benne tápanyagok, az kétségtelen, sokkal rosszabb dolgokat is lehet enni, igaz, jobbakat is...
Dehogy!
Én már azon gondolkozom ha lefogytam utána megtehetek e egy ilyen napot, hogy apródonként vagy egyszerre érdemes ilyet csinálni hogy ne hízzak sokat?
Cumicukrot főleg nem. Amúgy nekem semmitől nincs székrekedésem, hasmenésem sem, ez azért nem borítékolható.
A csokiban legalább van zsír, kakaó, tápanyag, a gumicukorban pedig semmi.
Engem zavarna a sok cukor, de ha mindenáron ilyen napot akarsz egyszer-egyszer, csak emiatt valószínűleg nem hízol (nem tudhatom, hogyan hat rád, én másnap valószínűleg durván nem vágynék sok zsírra vagy édességre, ami elég erősen leejtené a kalóriabevitelemet. de csokiból se menne fél kiló... fogyókúraként kipróbálhatnám, de nem vagyok annyira mazochista).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!