Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek lesz bajom ha...

Szerintetek lesz bajom ha fél-1 kg csokit megeszek egész nap, semmi mást?

Figyelt kérdés
Ennyitől hízhatok fél kg-ot?

2015. jún. 15. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem attól lesz bajod, hogy semmi mást nem eszel, csak ilyen egészségtelen dolgokat. Inkább növelj tömeget rendesen (sok helyütt le van írva az interneten), ha ez a célod(?). Ha meg pont az ellenkezője (ahogy a kulcsszavakat nézem), akkor ne a benne lévő kalóriákat, hanem inkább a tápanyagokat nézd...
2015. jún. 15. 18:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy nap alatt szerintem nem lehet fél kilót hízni. De ha számszerűsíteni akarjuk, fél kiló zsír az 4500kcal plusz, meg legyen 1500 amit elégetsz napközben, az 6000, ami kb pont egy kg csoki. Szóval esély csak akkor van rá ha egy teljes kilót betolsz, de szerintem képtelen ennyire gyorsan elraktározni a szervezet, meg lehet hogy hasmarsot is kapnál tőle.
2015. jún. 15. 18:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyetlen napnál attól függ, mihez vagy szokva, nekem nem esne annyira jól a cukor miatt, de azért elég jól bírnám. Nem hiszem, hogy híznék, nem szoktam ilyesmitől, főleg, hogy másnap eleve kevesebbet kívánnék.

Tartósan persze kiegyensúlyozatlan, bár vannak benne tápanyagok, az kétségtelen, sokkal rosszabb dolgokat is lehet enni, igaz, jobbakat is...

2015. jún. 15. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Sajnos borzalmas székrekedésed alakul ki, amit majd napokig tart rendezni.
2015. jún. 15. 19:16
 5/10 A kérdező kommentje:
És ha csak cukorkát vagy gumicukrot ennék akkor is székrekedésem lenne?
2015. jún. 16. 07:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérdező! Komolyan ezzel akarsz fogyni??
2015. jún. 16. 07:51
 7/10 A kérdező kommentje:

Dehogy!

Én már azon gondolkozom ha lefogytam utána megtehetek e egy ilyen napot, hogy apródonként vagy egyszerre érdemes ilyet csinálni hogy ne hízzak sokat?

2015. jún. 16. 08:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Az egyszerre sok sosem jó. Ha bűnözni akarsz, akkor inkább tedd gyakrabban, de kisebb adagokban, építsd bele egy rendes étrendbe. Bár szerintem le lehet szokni ezekről a dolgokról is, ha nagyon akarja az ember. :)
2015. jún. 16. 11:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy kiló cukorka? Annyit szerintem meg se lehet enni, előbb kapsz csömört tőle. Cserébe jól meg nem laksz. A csokiban legalább van valamennyi zsír is. Tejcsokitól szerintem nem lenne székrekedésed, de hajlamtól is függ.
2015. jún. 16. 12:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Cumicukrot főleg nem. Amúgy nekem semmitől nincs székrekedésem, hasmenésem sem, ez azért nem borítékolható.

A csokiban legalább van zsír, kakaó, tápanyag, a gumicukorban pedig semmi.

Engem zavarna a sok cukor, de ha mindenáron ilyen napot akarsz egyszer-egyszer, csak emiatt valószínűleg nem hízol (nem tudhatom, hogyan hat rád, én másnap valószínűleg durván nem vágynék sok zsírra vagy édességre, ami elég erősen leejtené a kalóriabevitelemet. de csokiból se menne fél kiló... fogyókúraként kipróbálhatnám, de nem vagyok annyira mazochista).

2015. jún. 16. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!