Ha én megeszek 6000 kalória értékű tejcsokit egész nap akkor ugrott a 2 heti diétám?
hogy is van ez?
7000 kalóriaz 1 kiló fogyáshoz.
És 9000 kalória az 1 kiló hízáshoz?
1 tábla csoki kb. 500 kcal. Hogy a búbánatban tudsz egy nap alatt 10 tábla csokit megenni?
Valami nagyon nincs rendben azzal a diétával, ami ilyen vad rohamot vált ki 2 hét után.
Nem ettem csokit, csak bele gondoltam ha esetleg netán majd előfog fordulni ilyesmi akkor mire számítsak.
Hogy 1 nap ilyen evészettől vagy csak egy ilyen étkezéstől fenn marad e az a plusz kalória.
De ez jobb megoldás ha valaki 3 havonta csinál egy ilyen 3-4 táblás zabálást minthogy naponta megegyen 4-5 dkg tej csokit.
Melyik a jobb?
Jut eszembe a cukor gátolja a fogyást nem?
A hirtelen megemelkedett inzualin miatt nem?
Nem tudom helyesen írtam e...
Egyébként azért tettem fel a kérdést mert szándékomban áll majd egy napot olyat tartani hogy fel szeretnék vásárolni , minden fajta csokit, darabra van csomagolva, és megenni.
Mert nem tudom megállni hogy beosszam hetekig amit veszek, fel falom mind mert tudom hogy van.
Inkább nem is veszek csokit, majd később csinálok egy jutalom napot de csak akkor ha már elértem a célom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!