Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ma végiggondoltam hogy mennyit...

Ma végiggondoltam hogy mennyit ettem és megszámoltam hogy kb 500-600 kalóriát vihettem be és ez már így megy egy ideje. Szerintetek nagyon "gáz"? A többi lent!

Figyelt kérdés
Szóval mostanában kb annyit ettem mint amit fent írtam és most így este 9 órakor hírtelen sokat ettem és már így tutii megvan az 1000 kalória...arra lennék kiváncsi hogy szerintetek nagyon gáz hogy most hírtelen ennyit ettem és hogy vajon ez holnapra meg fog-e látszódni rajtam?

2015. jún. 11. 21:29
 1/10 savanyújóska ***** válasza:

Ajánlott napi beevitel egy átlagos nő számára: 2000 kcal

Szerintem nem igazán kéne aggódnod ezen, de szerintem az 5-600 az vagy nem jó adat, vagy lehet, hogy kicsit túlzásba is viszed ezt a dolgot...

2015. jún. 11. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:

A szervezet hiányzó tápanyagot a elsődlegesen a izom lebontásából nyeri nem a zsírból ami löttyedtséghez vezet!

Nem az a fogyókúra hogy minél kevesebbet eszel hanem hogy mit eszel!

2015. jún. 12. 05:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen,valószínűleg csak szerinted ennyi.Rengeteg ilyen kérdés van,aztán kiderül,hogy egy csomó dolog kimarad.Ami nem baj,mert 500-600 kalóriával lassan elsorvadsz és ha majd visszaállsz a rendes mennyiségre,tuti a visszahízás.Írd le szépen mennyiségekkel,miket ettél.Mert tuti nem 500 lesz.
2015. jún. 12. 06:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Az 500-600 Kalória nagyon kevés.Napi 1000 feletti kalória bevitel a normális fogyókúráknál.És az sem jó ha egyszerre eszel sokat inkább oszd el a kalória adagodat 1 napra 4-5 alkalomra.
2015. jún. 12. 07:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Írd már le légyszi, hogy miket eszel egy nap!

Ha valóban 5-600, akkor ezen változtatni kell, feljebb kell emelni, mert ha a fogyókúra után visszaállsz gy nem ilyen szigorú és önsanyargató étkezésre, akkor egyből visszahízol mindent, vagy még többet is. (Jojó)

2015. jún. 12. 08:19
 6/10 anonim válasza:

Szerintem az hogy valaki nem eszik rendesen az nem fogyókúra! Attól nem leszel vékonyabb csak éhesebb. Nem beszélve arról hogy könnyen visszahzod utána.(a szervezeted ha le is bontja a zsír raktárakat,mikor abbahagyod a fogyókúrát,a szervezeted felkészül a következő "éhezésre" és mégtöbb zsírt raktároz el).

Koplalás helyett inkább sportolj sokat!(ilyenkor ugyanis a szervezeted a felesleges zsírt átalakítja izommá).

2015. jún. 23. 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:

# 6

A zsír nem alakul át izommá!:D

2015. jún. 23. 11:04
 8/10 anonim válasza:
Nem az összes zsír de egy része igen.Pl: hogyha sokat gyúrsz hasra és izmos lesz,akkor a hasadon lévő felesleges zsír alakul át izommá.
2015. jún. 23. 13:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Semennyi zsír se alakul át izommá!

Maximum ha sporttal + megfelelő étkezéssel rávesszük a szervezetet hogy az elraktározott zsírból nyerje az energiát akkor a testen jobban kirajzolódnak az izmok mivel az izmokat "lefedi" a zsír!

Izom bevitt fehérjéből épül nem a testben elraktározott zsírból!Telesen más kategória a kettő(izom és a zsír)

A kockás hasa se fog látszódni senkinek ha nem teszi rendbe az étkezését nyomhat napi 1000 felülést ha a zsír nem "akar" lefogyni a hasáról rossz étkezés miatt miközben már komoly hasizma van a zsírréteg alatt de ekkor se fog átalakulni a zsír izommá!

Olvasd el ezt:

[link]

2015. jún. 23. 14:34
 10/10 anonim válasza:
Bocs akkor rosszul tudtam.
2015. jún. 23. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!