Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 182 cmhez sok a 90-100 kg?

182 cmhez sok a 90-100 kg?

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok és voltam 80kg is még egy évvel ezelőtt. Azóta izmosodtam fehérje poroktól de zsír is jött hasra-derékra. Kérdésem az lenne így már a disznó kategóriát erősítem? Mert elég sok kérdésnél olvastam + csak ki kell menni az utcára és látható is, hogy a legtöbb mai fiatal lány/nő a 60-70 kg-os férfiakat kedveli. Ez lett a divat.
2015. jún. 5. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok, de inkább a tükörre hallgass, ne a száraz adatokra. Ha nem érzed így jól magad, akkor dobj le pár kg-ot.

Egyébként megsúgom, a nők leginkább a magabiztos pasikra buknak, plusz 10 kg nem igazán számít.

2015. jún. 5. 10:30
 2/4 anonim ***** válasza:
A 100 mindenképpen sok, ha izmos vagy akkor a 90 lehet okés. Nem minden nő szereti a pálcikákat, én sem például, de azért ne röcögjön a háj a pasin. Szerintem szálkásíts, folytasd az edzést, de egyél kevesebbet és lemegy az a kis zsír pár hónap alatt, akkor magabiztosabb és vonzóbb is leszel.
2015. jún. 5. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Érdekes a 60 kg-os férfiak meg arra panaszkodnak, hogy a lányok csak a nagydarab állat férfiakat szeretik.

Most akkor mi van? :)

2015. jún. 5. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy a nők a vékonyakra buknának... Nyilván van, aki igen, de az izmok még mindig remekül néznek ki egy férfin, megjegyzem, egy nőn is, de a férfiaktól már-már elvárt.

Nem látunk, kérdező, de ha látod, hogy jött fel zsír, szálkásíts, ez olyan alap, ha edz az ember és zsírt szed fel... Egészség szempontjából se jó, ha hájas a hasad, de tényleg nem néz ki jól.

2015. jún. 5. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!