Az mennyiben zavarja a diétát, ha túlnyomóan sok a fehérje?
Csirkemellel és zöldségekkel diétázom. Nem valami változatos, de finom és elméletben egészséges.
A szénhidrátot és a zsírt nem lépem át, de a csirkemellből származó fehérje duplája így a megengedettnek. Az mennyire gáz? Amúgy eddig leadtam vele 3 kilót, de elég lassan ment le. Lehet, hogy mégis befolyásoló tényező a rengeteg fehérje?
U.i: Marhára nem értek a dologhoz, úgyhogy ne alázzatok nagyon. Minden építő jellegű kritikára nyitott vagyok.
Köszönöm!
Jó lesz ez, de:
- reggelire, tízóraira azért valamennyi lassan felszívódó ch-s kaját is egyél, kell a fizikai test aktivitásához a szervezetnek
- a fehérje a legjobb, mert a szervezet abból építi fel az izmokat (amiket esetleg a fogyás során elveszítel), kell a zöldségféle is a vitaminok során.
Olvass utána "dr. Dukán" féle fogyónak!
Köszönöm! :)
Lassú felszívódású... mint például a rizs?
Túlzásba lehet vinni a fehérjét... Fehérjemérgezés, rabbit starvation... Csak sovány húson nem lehet élni, de azt nem tudom, hogy némi zöldség mit befolyásol rajta.
Van, aki szerint a tipikusan bevitt mennyiség is felesleges és megterhelő, ehhez nem értek, az én diétámban eleve nem ehetek 100g fehérje fölött, de nehéz is lenne összehoznom.
Az se mindegy, meddig csinálod ezt a diétát.
Az emberi test elég bonyolult és kismillió dolog befolyásolja a fogyást. Bizonyára a sok fehérje is tud akadályozni, elvégre megdobod vele az inzulinszintedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!