Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Egy 140 kilós férfinak mennyi...

Egy 140 kilós férfinak mennyi a napi kalória adagja napi óra-fél óra mozgás mellet?

Figyelt kérdés

2015. máj. 14. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:
3500-4000kcal szerintem
2015. máj. 14. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Mellett, a mellet más. Kevés az infó, de szerintem is jót írt az első, de bizonyára valamivel kevesebb is lehet. Arról pedig lövésem nincs, hogy ha nincs rajta felesleg, akkor mennyi kellhet neki, az már extrém :)

A "mozgás" nem mond sokat, az izomtömegét sem ismerjük, a magasságát sem...

2015. máj. 14. 23:45
 3/5 A kérdező kommentje:
180 cm vagyok, naponta erősítek és futok/sétálok 1 órát vagy felet
2015. máj. 14. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Az erősítés helyett szerintem inkább igyekezz felvinni a séta idejét napi két órára, ilyen testsúly mellett egészen biztos, hogy sokkal több kalóriát égetsz el vele, mint a súlyzózással. Meg amúgy egyébként is.

A korodat nem írtad, 20 évesen 2759, 30 évesen 2691, 40 évesen 2624 kcal ilyen súllyal az alapanyagcseréd. Ha a fentiek mellett nem mozogsz nagyon (pl. irodai munka), akkor ennél nem sokkal több kalóriát égetsz el a mindennapjaidban.

Két óra sétával ellenben elégethetsz 1100 kcal-t, szóval mondjuk egy kényelmes 2200 kalóriás diétával, két óra sétával elég tempós, de még egészséges mértékű fogyást tudhatsz elérni.

2015. máj. 15. 01:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi!
2015. máj. 15. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!