Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Visszahíznék, ha így változtat...

Visszahíznék, ha így változtatnék a táplálkozásomon?

Figyelt kérdés
Szerintetek, ha egy ideig igen keveset ettem (kb. 500 kcal), akkor ha valamivel emelném ezt a számot (700-800 kcal), akkor visszahíznék? Mert így lefogytam. Hetente 5-6 alkalommal olyan edzést végzek, amivel 1000-1200 kcal-t égetek el. Így is folytatódhat még a fogyásom, megállna vagy visszahíznék?
2015. ápr. 16. 19:31
 1/3 Mr. S válasza:
500kcal az nagyon kevés csoda, h annyi erőd volt, hogy megírd ezt a levelet. Én egy étkezésre eszek ennyit ami 6x van egy nap:D Erősen kétlem ,h megállna a fogyásod pláne az edzések mellett, de a legegyszerűbb ha ki kísérletezed neked mi a megfelelő mennyiség.
2015. ápr. 16. 19:54
 2/3 Mr. S válasza:
de a legegyszerűbb ha ki kísérletezed. 1. térj át a 7-800ra kb. 1-2 hónapig ha nincs hízás akkor akár növelheted is a bevitelt. Aztán megint az első lépés, stb stb
2015. ápr. 16. 19:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze hogy híznál. Elvileg az 500 kcal-os étrenddel a halál felé tartasz, és nem tarthatod meg az alapvető izom- és zsírtömegedet (továbbiakban: egészséges testtömegedet)

Ha elkezdesz normálisabban enni (bár 800 kcal is kb. 1 étkezés nem pedig napi mennyiség) akkor talán elkezd a tested egy normális irányba haladni, ez viszont tömeg gyarapodás lehet.

Ez nem azt jelenti, hogy túlsúlyossá hízol vissza..

Nem írtad miket eszel, milyen hormonzavarod van esetleg, miért annyit eszel mint egy hörcsög stb. így csak tippelhetünk a válaszokkal is.

2015. ápr. 17. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!