Ti a gyrost a hizlaló kategóriába soroljatok?
A pita / tortilla miatt amiben van.
Akkor nem gáz, hogy benyomtam egyet az előbb így diéta alatt?
Itthon nem volt se csirke, se tojás se semmi,nem találtam fogamra valót.: d
Jaa, én nem eszem pitával.
De fogyás alatt is szoktak enni (véleményem szerint nem túl helyesen) péktermékeket (búza kenyér, pita vagy ehhez hasonló értékű kukorica tortillát)
Viszont
1. így is fogynak, főleg akik ügyesen és mértékkel teszik
2. egy napi étkezés még ha nem is fér bele egy szálkásításba, 1 nap nem számít a megelőző és a következő napok mellett. A fogyás hónapok étkezésének kérdése, 1 nap nem oszt nem szoroz, 1 étkezés pláne.
Újra: másoknál rizs, zab vagy egyéb keményítőforrás minden nap tervezett RÉSZE a diétának, és így is lehet fogyni.
igen, mivel:
1.pita
2.a hús zsíros
A zsír, zsíros hús nem hizlal. A primitív, amúgy biológiához nem értő fogyókúrázók persze mást hisznek, és mentségükre váljon: vallásszabadság van, ettől még önmagában a zsíros húsok alacsony inzulinválaszt okozó ételek lesznek. Zöldségekkel pláne. Zsírral az inzulinválasz csak csökken.
Mégis kifogás, ha már.. - a gyros húsok összetétele azért elééééggé kétséges..
igen,de egy gyros tálban odaba-sznak 200g rizst mellé,hogy nagy adagnak tűnjön:)
ha meg a kérdező a "hizlaló" megnevezés tudásbéli szinten van,akkor értelmezheti úgy is,hogy a rizs milyen diétás kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!