Hogyan tudnék fogyni a combomból? Tud segíteni valaki?
sos!
Figyelt kérdés
Szeretném ha arányosabb lenne a testem ..
170 cm vagyok és 70 kg de a combom sajnos sokkal vastagabb mint a felsőtestem ez mindig is így volt.. de régebben előnyösebb volt.... akkor 7 kilóval voltam vékonyabb .A kép 2évvel ezelőtt készült..
Bizonyos helyekről nem lehet fogyni. Vagy mindenhonnan fogysz vagy sehonnan.
Szerintem nem nézel ki rosszul, bár jól fel vagy öltözve.
2015. ápr. 3. 17:55
3/6 anonim válasza:
Naponta min 2 ilyen kerdes jon. Meg azota sincs helyi fogyas.
2015. ápr. 3. 18:17
4/6 A kérdező kommentje:
Izomépítésre gondoltam.. mert ugye annak kisebb a térfogata.. Edzésterv és étrend hozzá ami már valakinek bevált.. Erre lennék kíváncsi:) Le szeretnék fogyni 7-8 kilót és vissza szedni párat izomban. Ebben tud valaki segíteni?
2015. ápr. 3. 18:22
5/6 anonim válasza:
Igen, először izmot építesz aztán diétázol. Tölsd le a sárga kapszula című könyvet, olvasd el és csináld. Ingyen elérhető, tutira működik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.