Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kinek melyik csokiról a...

Kinek melyik csokiról a legnehezebb lemondania?

Figyelt kérdés
Nekem az összesről :( De most nagyban nyomatom a kávét jó sok steviával és a stevia édes íze segít helyettesíteni nálam a csokoládét. Eddig még bírom (2 nap) :D

2015. ápr. 2. 13:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az Oreós Milkától igencsak nehéz szabadulni. :D
2015. ápr. 2. 13:33
 2/11 anonim ***** válasza:
a milka csokiról, főleg a kedvenceimről :D
2015. ápr. 2. 13:44
 3/11 anonim ***** válasza:
az összesről
2015. ápr. 2. 13:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Sosem voltam édesszájú, így magamtól nem is jut eszembe, hogy hiányozna a csoki, de pl a legkedveltebb csokim a kindercsoki (van érzelmi alapja, is, mert kindercsokiban volt a gyűrű amivel férjem anno megkérte a kezem).

Most, hogy itt a húsvét és bevásároltunk kindernyuszikból, amik itt vannak a pulton, a fejemtől 40 cm-re kicsit rosszabb, de úgy vagyok vele, hogy 1 hónap van még hátra a fogyókúrámból és addig lazán kibírom.

A férjemnek nehezebb, mert ő nem fogyózik, de ezeket a csokikat a fentebb leírt sztori miatt mindig ketten szoktuk enni, a másik nélkül soha. Na, ő szenved rendesen :)

2015. ápr. 2. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Fehércsokiról :)
2015. ápr. 2. 14:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem fogyókúra, hanem tejfehérje allergia miatt kellett lemondanom a tejcsokikról. Az étcsokit jobban szerettem mindig, a fehércsoki jobban hiányzik mint bármelyik tejcsoki, pedig csak egyszer-kétszer egy évben ettem ezelőtt. Ezen kívül a nutellát és a bountyt szoktam mostanában megkívánni. Én is csinálok sokkal egészségesebb házi változatokat, így ki lehet bírni.
2015. ápr. 2. 14:33
 7/11 anonim ***** válasza:
nekem minden édességről nehéz
2015. ápr. 2. 16:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Meg tudtam enni egy 300 grammos Milkát együltő helyemben. Január 19 óta nem fogyasztottam egy falatot sem, de nagyon hiányzik. Legjobban a tejkrémes-karamellás aminél minden kocka közepén egy egész mogyoró van és folyik a karamella és krémes a tejkrém benne... Ajh, nagyon hiányzik pedig a célom már elértem kilóban, de többé nem akarok ilyeneket enni.
2015. ápr. 2. 17:27
 9/11 anonim válasza:
Nekem az édes egyáltalán nem hiányzik, sose szerettem úgy igazán. De ami baromira hiányzik, és van, hogy úgy alszom el, hogy gondolok rá, hogy de finom lenne(nem vicc!) az a sajtkrémmel töltött rolád, tudjátok aminek a végén reszelt sajt van és a sajtos rúd, sajtkrémes rúd, pizzás tekercs. 3 éve kezdtem el fogyókúrázni, le is fogytam, így 3 éve semmi ilyet nem ettem, karácsonykor is volt de nem ettem, igazából annyi ilyen van itthon de sose kóstoltam bele, még ünnepkor sem.
2015. ápr. 2. 21:20
 10/11 A kérdező kommentje:
9: 3 éve? :O keményen nyomod
2015. ápr. 2. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!