Csirkéből készült bolognai, cukor nélkül, rizzsel, mehet ebédre, nem? Ez így nem hízlaló, nem?
Kevesebb rizs adaggal,mivel kb 6x eszem egy nap,mindegyik kisebb adag.
Ezután még ennék uzsira salit meg csirkemellet, vacsira zs.szegény túrót.
Csirkéből amúgy finom a bolognai?
Jó, persze minden húsétel finom, meg biztos fűszerezés kérdése, de nemtom, nekem az valahogy egyértelműen sertésből adja inkább (persze ahány ház annyi szokás meg recept meg miegymás)
Finom.
Egy ideig nagynénéméknél laktam,akik mindent sértésből csináltak szinte,így ezt is.
Anyu csirke párti, és ezt a fajta bolognait sokkal jobban bírom. Nem olyan zsíros,mint a másik, meg szerintem így finomabb is.
Azt pl mindig fel kellett dobnom ketchuppal,ezt meg nem,tudom,ez a sűrített paradicsom kérdése is,de az arányok ugyanazok,ez valamiért mégis jobb és finomabb.
Ha én főzök/főztem,nem csak diéta miatt,hanem alapból is ebből csináltam. :)
Értem, hát ízlések és pofonok.
Nekem lehet a zsírosság miatt is jobban bejön a sertéspajtás :)
Azért.. moderált rizsfogyasztással mégis lehet fogyni, meg tartani egy 100-150g-os ch limitet zöldségekkel, rizzsel vegyesen.
Bár én is inkább zöldségpárti vagyok főleg fogyás alatt, de azért a tisztított (fehér) rizs egy elég tűrhető gabona, meg legalább nem túlárazott / ha már mindenképpen tűrhető gabonát akarunk enni. Én kényelmi szempontból eszem időnként, megfőz és gyorsan van, ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!