Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Belefért mára ennyi nasi?

Belefért mára ennyi nasi?

Figyelt kérdés

Mozgásom: 9-13:30ig felmostam szinte megallas nelkül, delután 2 óra biciklizés, közepes tempóban, néha kisebb emelkedőkkel.

Kaja:

Reggeli:

2db teljes kiőrlésű császár zsemle,sonka,paprika

Tízórai: na itt a bibi-> 1db fahéjas-meggyes crosissant (auchanos), 1db kinder pingvin

Ebéd:

Natúr csirkemell ,1 közepes szelet, rizibizivel,szintén kisebb adag

Bicaj után:

4 tojásból rántotta, lila hagyma,paprika,paradicsom,1db házi teljes kiőrlésű zsemle (kb 60g)

Kb.2liter vizet ittam eddig és egy hellt.

Tudom,kéne még egy kis fehérje, de nincs már itthon túró, azt szoktam este.

Milyen volt a napom?

2015. márc. 22. 18:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Szerintem a mozgással együtt amúgy a mai nap is renben van.Ne foglalkozz velük. ;)
2015. márc. 22. 19:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Vagyis az 51%-os,de úgyis látszik. :D
2015. márc. 22. 19:57
 13/18 anonim ***** válasza:

"Ha a célod a fogyás, akkor a crossaint meg a kinderpé nem fél bele, lkalmankémt sem."

De, belefér. A hülyeségek helyett inkább a kalóriáid, meg a fehérjéd kéne számolni.. Ha kalóriamínuszban vagy, és elég fehérjét viszel be, simán megengedhető a csalás. Másrészt a heti átlagkalóriád számít leginkább, tehát simán lehet akár az is, hogy 1 nap kalórapluszban vagy, mégis zsírt fogsz veszíteni (remélhetőleg nem izmot - az rajtad múlik).

Nem számít mikor eszed a rántottád.

Nem kell rögtön ketogén diétába átmenni, nyilván a szén-hidrát bevitelt csökkentened kell, de nem kell drasztikusan.

Azért nyilván Hellt, meg ilyesmit diétában nem kéne erőltetni. Hajrá!

2015. márc. 22. 20:46
 14/18 anonim ***** válasza:

Ócska kaja sohasem lehetne megengedhető igazából, de hát kinek mi a célja és az igényszintje. Akik nem ajánlják a szutyok cukros meg gabonás kajákat, azok csak jót akarnak.

De mindenkinek a saját döntése, konkrétan sz.art is lehet enni, tehát fölösleges is megkérdezni hogy mi fér bele és mi nem. Egy magára és a táplálkozására tényleg adó embernek a búzás meg cukros dolgok nem fognak beleférni. Másoknak meg igen, tök mindegy kinek mi a véleménye, mindenkinek magának kell eldöntenie hogy mit eszik - a lehetőségeihez viszonyítva természetesen.

2015. márc. 22. 21:05
 15/18 anonim válasza:
Mi kel neked turo???
2015. márc. 27. 23:13
 16/18 anonim ***** válasza:

14-es, nem mindenki ilyen hippi gondolkodású, mint te. Attól még nagyon nem fogsz kiesni a "magára valamit is adó zónából", hogy időnként ilyesmiket eszel.

Abszolút emberfüggő, de azért megkérdezném, hogy mivel jobb neked az amit te csinálsz, mint bárki másnak aki okosan, de jóízűen étkezik.

2015. márc. 27. 23:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Én nekem egyre kevésbé fontos a táplálkozásom, nem vagyok az 'étrendemre adó' embert.

De én depressziós vagyok és kezdem belátni, hogy a földi élet alapvetően értelmetlen ..

Aki még fogyni akar vagy egészséges akar maradni, az viszont nem árt, ha odafigyel rá mit eszik. És értelmetlen szokás kicsapongásként még rosszabb minőségű kajákat enni, amikor odafigyelve sem lehet elég jó minőségű táplálékhoz jutni.

Arra gondolok, hogy hiába paleózik valaki, milyen húst és milyen zöldséget kap? Ha nincs kivételesen nagy szerencséje akkor rossz minőségűt. Ezen még tovább lazítani szerintem fölösleges, eleve rossz ma egy szigorú étrend is a rossz minőségű alapélelmiszerek miatt.

De a fő alapanyagokat el lehet készíteni egyébként finoman, ha változatosság kell. Ma pl. én is bepróbálkozom egy csülkös körömpörkölttel, ez jobb mint félreenni mondjuk egy kinder pingui típusú tejes-lisztes édességet.

De nem kötelező megfogadni a jó tanácsot, csak lehetőség van rá :)

2015. márc. 28. 07:52
 18/18 SugarCat ***** válasza:
Ha máskor nem szoktál egyáltalán ilyet enni,szerintem nem lesz semmi gond belőle,viszont az energiaitalt nagyon furcsállom,hogy a "belefér" kategóriába soroltad,kevés egészségtelenebb dolog van annál,olyan az egész mintha folyékony cukrot innál.Ha ennyire kell a koffein,sokkal jobban jársz a kávéval vagy teákkal.
2015. máj. 9. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!