Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan lehet kevesebb a...

Hogyan lehet kevesebb a súlyom ennyi evés után?

Figyelt kérdés
76 kilóról fogytam le 57-58 kilóra körülbelül fél év alatt. Egészséges ételeket ettem, mozogtam, kalóriát számoltam. Családommal elmentünk most egy szállodába, ahol eldöntöttem, hogy azon a két napon nem számolgatok. Reggeli után egész vacsiig nem is voltam éhes (nem szoktam ennyit enni) és vacsin is elég sokat ettem, majd másnap ugyanez. Nem ettem tossz kajákat (egy kevéske sütin kívül), de azért jó sokat viszonylag egészséges kajákból. Hazajöttem és félve álltam rá a mérlegre, és 56,8 kilót mutatott. (még soha nem voltam ilyen kevés!) Hogyan lehetséges ez?? Pár napig egyek azért kevesebbet, hogy kompenzáljam a két napot, vagy folytassam a normális étrendemet tovább? (most már súlyt tartok)

2014. okt. 23. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Utólag nem kompenzálunk; a csökkenés meg nagyon kevés, napi ingásba simán belefér.
2014. okt. 23. 11:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak csodálkoztam, azt hittem ennyi evés után kicsit több kiló leszek mint általában szoktam. Gondoltam hogy nem konkrét hízás lesz, csak mondjuk a kaja súlya is.
2014. okt. 23. 11:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet kompenzálni? Itt sokszor azt írják, hogy heti átlagot kell nézni, egyik nap többet, másik nap kevesebbet eszünk az nem baj.
2014. okt. 23. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagy hülyeség sűrűn súlyt mérni. A heti 1 mérés is elég sok. Mérd 2 hetente. Ha ott nagy a változás, akkor tudod hogy valamit rosszul csinálsz.
2014. okt. 23. 14:22
 5/5 anonim válasza:
1-2 kiló simán föl- le szaladhat már csak annyitól is h nem iszol annyit, vagy nem mész el wc-re, v pont h sokat jársz :D 2 hetente tényleg elég. nem lehet gond
2014. okt. 28. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!