Csirkecomb diéta alatt?
Figyelt kérdés
Eddig ebédre csirkemellet ettem rizzsel és zöldséggel. Az lenne a kérdésem, hogy diéta alatt mehetne csirkecomb is? Én úgy gondoltam hogy tepsibe raknám a zöldségekkel és úgy sütném meg sütőben. Ha megeszek egy egybe csirkecombot bőr nélkül az nagyon sok?2015. márc. 12. 12:11
1/7 anonim válasza:
Istenem, mikor értik meg az emberek, hogy a hús EGÉSZSÉGES? Én karajt is eszem, marhahúst, belsőséget. Igaz, a kenyeret meg cukrot totálisan kiiktattam, nem sz****rakszom teljeskiőrlésűvel, meg mit tudom én mivel. 168 cm, 52 kiló vagyok, 90-ről indultam 5 éve, minden nap benyomok vagy fél kiló akármilyen húst.
2/7 anonim válasza:
Mi az, hogy diéta?
Ez a szó azt jelenti, hogy étrend.
Mi a baj a csirkecombbal?
Szín tiszta hús.
3/7 anonim válasza:
Csirkehús mindkettő, szóval tényleg hülyeség különbséget tenni.
4/7 anonim válasza:
Ha a Superbodyra vagy a Mr Olimpiára diétázol, akkor nem, nem ehetsz csirkecombot. Minden más esetben igen.
5/7 anonim válasza:
a csirke legjobb része,diéta alatt is.
annyi,hogy kevesebb ch kell mellé és akkor mehet a bőre is.
és persze az olajban sütést elfelejted,grillezd,vagy párold.
de ha neked belefér a diétádba a rizs-mert egy endomorfnál pl nehezen-akkor neked a bőrös csirkecomb meg sem fog kottyanni.
7/7 anonim válasza:
1. eszel húst (nem vagy vega) akkor miért ne mehetne?
2. ha a nagy inzulinválaszú tömény szénhidrátot (rizs) megeszed, akkor miért ne ennél csirkecombot?
3. nem szereted a bőrét? Csak mert egyébként értékes tápanyagok vannak benne, nem csak izmot (húst) kellene fogyasztani, hanem más aminosav összetételű belsőségeket, porcokat, bőrt (pl. kollagén fehérjék miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!