Ki fedezte még fel magának a SHIRATAKI japán 'tésztát' fogyókúrás célokra?
2015. márc. 4. 12:59
1/3 anonim válasza:
Ez olyan lehet, mint a No Carb tészta? Mert annak az íze borzalmasan semmilyen :(
2/3 anonim válasza:
Más célra nem is való, mert annyira rossz, hogy inkább koplasz, mint, hogy megedd. Tapasztalat.
3/3 anonim válasza:
Én szoktam néha venni. Igazából tényleg íztelen, de ehetové lehet varázsolni. Pl. pörkölt készítésekor nem külön megcsinálni, hanem együtt fozni a hússal és akkor kap ízt a tészta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!