Nagyon szörnyű a mai napom? Kb hány kalória lehet? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Reggeli:1 nagy szelet (kb 10 dkg) fehèr kenyèr,vajjal,parizerrel,kolbásszal (5-5 szelet mindkèt fajta felvágottból)
1 gyümölcsös joghurt (12,5 dkg)
Ebéd:1 tányér gyümölcsleves,10 dkg kukoricás rizs,1 szelet (kb 10 dkg) rántott sertés hús
168 cm és 68 kg vagyok
2015. márc. 1. 14:14
1/6 anonim válasza:
Ajj, te lány... ez nem így működik, hogy utólag szörnyülködünk, hogy juj, mennyi kalória lehetett, meg úgy kb. ennyi volt... a felvágottakon, ha előre csomagoltak, akkor ott van az energiatartalom, gyümölcsjoghurton szintén, anyut meg kell kérdezi, hogy mennyi cukrot zúdított a gyümölcslevesbe, vagy ha porból "főzte" akkor azon is precízen rajta van, el kell osztani az általad fogyasztott mennyiséggel... minden másra ott a mastercar... akarom mondani a kaloriabazis.hu.
2/6 A kérdező kommentje:
Vendégségben vagyok,szóval nem tudom megkérdezni.Anyukámat meg amúgy sem,mert nem él,szóval nem igazán hasznosítható a tanács sajnos.
2015. márc. 1. 14:58
3/6 anonim válasza:
Értem. Akkor a világért meg ne kérdezd azt a titokzatos illetőt, aki azt a levest készítette, meg ne nézd az említett oldalon, hogy mennyi kalória volt, hanem ülj itt a Gyakori előtt és várd a csodát, hátha valaki precízen kiszámolja helyetted. Ennyi lelkesedéssel, ha még a kisujjad körmét sem vagy hajlandó megmozdítani, akkor biztosan nagy siker lesz az életed. Sem fogyókúrázni, sem semmi másban komoly eredményt elérni nem lehet erőfeszítés nélkül. Na mindegy, te súlyod, te életed, te dolgod.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem kell kiszámolni helyettem!Olyanoktól vàrnék válszt,akik otthon vannak ebben,és körübelül tudják mi mennyi.Ez egy kérdezős oldal tudtommal...
2015. márc. 1. 15:06
5/6 katus05 válasza:
Kb.1193 kaloriat ettel,ami egyaltalan nem rossz.elegettel vagy 700kcalt:)
6/6 anonim válasza:
Igen az. Ne fehér kenyeret egyél hanem teljes kiőrlésűt. Kolbászt is inkább hanyagoljuk,parizer... Inkább valami csirkemell sonka. Gyümölcsös joghurt felejtős,egyél natúr joghurtot és tegyél bele gyümölcsöt, Pl kivi,málna stb. Gyümileves elmegy,rizs se a legjobb,barna rizs jobb lenne, sertés hús helyett,meg natúr csirkemell párolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!