Eddig kb. napi 1000 kalóriát ettem. Nem fogyok tőle. Már ki vagyok borulva. Ha 1400-ra emelem, akkor hízni fogok most?
Életmódváltás kell, nem koplalás. Ebbe beletartozik egy tudatosan összeállított és betartott táplálkozás és egy tudatosan összeállított és végrehajtott edzésterv.
Ennek lesz eredménye, nem holnap és nem holnapután, de ez az egészséges és tartós módja a normális testnek.
Van akinek könnyebben megy, van akinek nehezebben, ez hozzáállás kérdése, illetve a szemét genetikáé, nem mindenki ugyanolyan. Persze a legkönnyebb a genetikára fogni a sikertelenséget. :)
Természetes, hogy fontos, de ha "fogyásról", "diétáról" beszélünk, akkor részemről egyértelmű, hogy csak "normális" ételekben gondolkodom, és nem "szemétben".
Hogy a kérdező miben gondolkodik, és mit fogyaszt az meg az ő privát döntése, választása.
Nekem BMR 1800kcal, 1200-at eszek, nem kevesebbet, nem többet. Persze normális kaját, kiegyensúlyozottan szénhidrátokat, fehérjéket és zsírt is. A rostra is odafigyelek, 25g általában megvan.
Heti kétszer kocogok fél-fél órákat, meg fél-fél óra kis torna.
Ezzel heti 1kg-ot fogyok. 1200kcal alá ne menj le te se, az egészségtelen, ha le is fogysz, visszahízod tutira...
Te mozogj kicsit többet nálam, és heti 1kg nálad is meglesz! Ennek nálad is működnie kell! Vagy mozogj ennyit, ha a több túl kényelmetlen, és kicsit lassabban, de biztosan fogysz!
Sok sikert, szólj, ha segíthetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!