Sokat ettem ma?
Figyelt kérdés
-Reggeli (suli előtt):egy kis tál gabonapehely (kb mint egy bögre olyan a tál) -Suliban tízórai: 1 db epres-kivis activia joghurtital 0% hozzáadott cukorral. -Suliban 1 órára rá: 1db magvas kiflit(benne sajttal,szalámival,paprikával,hagymával) aztán utána kb 2-3 órára rá egy magvas 'kockát'a mérete kb 1 tenyérnyi (ujjak nélkül). Ez így kicsit soknak tűnik,de csak 3 órakor érek haza ilyenkor,szóval csak akkor tudok ebédelni :/ -Ebéd: 1 tányér sütőtökkrémleves,5 db kicsi méretű kakaós csiga (update 1 lisztből) 1 pohár tejjel. Ez nagyon sok? kb hány kalória lehet? Köszönöm előre is a válaszokat.:)2015. febr. 20. 16:46
1/7 A kérdező kommentje:
Ja,és azt elfelejtettem írni,hogy ma még megyek futni 30-40 percet.
2015. febr. 20. 16:58
2/7 anonim válasza:
En a kakaós csiga helyett mást ennék, különben nem sok
3/7 anonim válasza:
Kakaós csiga tényleg nem kéne. Fehérje kevés, de úgy összességében is kevés.
4/7 anonim válasza:
Neked a minőséget kéne figyelned először, és csak utána a mennyiséget... Szalámi? Kifli? Kakaóscsiga? Diétában? A tápanyagot meg majd én viszem be neked?
5/7 A kérdező kommentje:
A kakaós csiga tésztájának fele túróból,fele Update 1 lisztből volt.. Köszönöm a válaszokat! :)
2015. febr. 20. 18:29
6/7 anonim válasza:
160 kilós testépítőnek kevés, 40 kilós gyereknek sok. Te melyik vagy?
A legnagyobb baj hogy tápanyagot nem nagyon találtam benne.
7/7 A kérdező kommentje:
165 cm 52 kg vagyok(lány).Milyen tápanyagra gondolsz?
2015. febr. 20. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!