Szerintetek sokat ettem ma?
Figyelt kérdés
reggelire megittam egy bögre mandulatejet
10óraira ettem egy szendvicset (1 zsemlében csirkemell felvágott, vékonyan sajt, saláta és uborka
és aztán 4 óra fele ettem egy nagy tányér kocsonyát (disznó hús volt benne, de nem túl sok, és csak szín hús, szóval ilyen fül, meg nyelv nem volt benne)
Ma már nem eszek többet.. Ez így mennyi kalória lehetett összesen?
15/L
2014. dec. 12. 17:20
1/7 anonim válasza:
Nem ettél sokat, inkább keveset.
Nyugodtan ehetsz ma még, csak ne szénhidrát alapú ételt.
Összesen 1000 kalória körül ettél eddig.
2/7 anonim válasza:
Azért a kocsonya semmiképpen sem fogyókúrás étel. Miért nem csinálsz magadnak inkább valami zöldséges kaját ebédre? Ez nem tűnik valami jó táplálkozási iránynak. A disznóhús helyett, pedig jobb a csirke, vagy a pulyka.
3/7 anonim válasza:
Ez inkább kevés.
Csak kétszer ettél, mert a reggeli tej nem számít étkezésnek.
4/7 A kérdező kommentje:
a kocsonyába mi nem diétás, már bocsiánat, de tényleg érdekel...:D csak hús van benne, meg a hús leves leve, ami megkocsonyásodott a sok hús miatt :D
2014. dec. 12. 18:28
5/7 anonim válasza:
4 Egy nagy halom disznóhús, tele zsírral, az nem diétás. Eleve jobbak a fehér húsok, ha fogyókúrázol és nem a zsíros disznóhús.
6/7 A kérdező kommentje:
szerintem nem volt több 150g disznóhúsnál benne..de oké, értem..
2014. dec. 12. 19:05
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nehogy hallgass arra, aki azt írta, hogy a kocsonya amiben színhús van nem diétás. Igen, a fehér hús, hal nagyon jó, fontos hogy eleget egyél ezekből is, de nem kell szigorúan ezekre korlátolódnod..gondolom nem az a célod, hogy mindent megvonj magadtól és ha megkívánod simán megeheted a kocsonyát is (ahogy tetted) ezerszer jobb mintha tésztát,vagy péksütit ennél pl. mert a zsír nem rossz dolog, sokkal hasznosabb energiaforrás mint a gyorsan felszívódó szénhidrátok. Kérdésedre válaszolva nem sok amit ettél, szerintem ma még simán beleférne valami ezek mellé. (Még szeretném megjegyezni, hogy nálam életmódváltás történt, de abszolút belefér néha némi házikolbász, sonka, töpörtyű stb..) lényeg a mérték mindenből :) Ha mindent amit szeretsz megvonsz magadtól teljesen előbb utóbb be fogsz zabálni biztosan.. saját tapasztalatból írom minds ezt (18/L lassan 30 kiló fogyás után)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!