Valaki használja a kalóriabázist? Tud nekem segíteni?
13 éves vagyok 160cm 60kg.
Elkezdeném használni a kalóriabázist de nemtom hogy hogy kell használni.
Sokan írták hogy ez milyen jó....
Valaki segít abban hihy kb. Mite kell figyelni?
az első jól leírta
ki kell választanod a kitűzött célnál,hogy szabott kalória,heti fogyás,vagy kitűzött időpont legyen -e
én 1500 kalóriát irányoztam elő magamnak,így azt állítottam be
te előbb nézd meg a korod,nemed,súlyod alapján,hogy mennyi a napi kalóriafelhasználásod,és ahhoz állítsd be
mivel fejlődő szervezet vagy,semmiképp nem állíts be alacsony kalóriát magadnak,nem egyik napról a másikra kell lefogyni
én lánnyal néztem meg neked 2001-es születési évvel,így 54 kg az ideális,de 48-61 között normális kategória,tehát abban vagy.1751 a napi kalóriafelhasználásod,amit akkor is elégetsz,ha csak fekszel,ennyi kell a szervezeted működéséhez
1500-nél ne egyél kevesebbet.ha annyit eszel,akkor 07.27-re lefogyod azt a hat kilót,és az teljesen jó
minden nap tudod vezetni,hogy mit ettél.vannak előre elmentett kaják kiszámolt kalóriával,és te is tudsz elmenteni
azt is tudod vezetni,hogy mennyit és mit mozogtál,ezzel mennyit égettél el,és azt is,hogy mennyit ittál
én használom,és szerintem tök jó dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!