Az olajos halban sok a kalória?
Hogy a halra gondolsz, vagy a növényi olajra.
Egyébként ha reggelire tömény szénhidrátos kaját eszel, akkor tulajdonképpen számít a halas étel kalóriatartalma?
Mármint a cukros-keményítős müzli hatását úgy sem tudod már kalkulálni, én sem tudnám, de biztos, hogy nagy inzulinválasza van. Hogy ez mennyiben befolyásolja egy nap a fogyásodat, gyakorlatilag megjósolhatatlan.
Szemben a hallal, ami tök mindegy mennyi kalória, legalább normális étel és nem okoz elhízás betegséget, ezt lehetne enni, lehetne fogyni vele. Nyilván ezt kellene vacsorázni a zöldségekkel ahogy írtad. De ez már nem változtat a reggelin, én azt gondolnám át igazából (de lehet ezt csak én gondolom így), müzlivel lehet hízni, még ha tudod is mennyi kalória volt benne.
Jó étvágyat előre is!
Pontosabb válaszért (mert vannak ám gyakorikérdéseken nagy kalóriaguruk) valamit írhatnál a halról, tömegét, márkáját vagy valamit ami alapján beazonosíthatják a 'profibbak' ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!