Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Fogyókúra és hangulat?

Fogyókúra és hangulat?

Figyelt kérdés
Mióta fogyózom nagyon hangulatember lettem, és arrogáns.Régen sok energiám volt, mosolygós, cserfes voltam, most meg gyakran leharapom a szeretteim fejét is, akaratlanul, szinte hozzám se lehet szólni. MIt tegyek ez ellen?HIÁNYZIK A RÉGI ÉNEM ÉS NEM TALÁLOM DE KELL A DIÉTA!!!!!!!! Veletek is volt már ilyen? (

2014. dec. 28. 00:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Rossz/túl gyors a diéta, túl sok mindent megvontál magadtól, ettől frusztrált vagy. Lazíts kicsit, mozogj, egyél színes gyümölcsöket, beszélgessetek a problémáidról.
2014. dec. 28. 07:41
 2/4 anonim ***** válasza:
En ugyanezt tapasztaltam!
2014. dec. 28. 08:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert nem tudnak az emberek semmit se a diétáról, ezért rosszul csinálják és ez lesz.
2014. dec. 28. 08:40
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:) kedves 3. ha ugysem tudok semmit és látom nem csak nekem vannak problémáim nem osztanád meg a tapasztalataidat velúnk is ahelyett h lehurrogsz?:)
2014. dec. 28. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!