Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Eldöntöttem hogy mától amíg...

Eldöntöttem hogy mától amíg csak bírom nem eszek cukros ételeket, az alma, mandarin, kivi megteszi helyette?

Figyelt kérdés

Eddig nem telt el nap hogy ne fogyasztottam volna kristálycukrot vagy kávéba vagy teába vagy valamilyen ételbe.

Az édesség fogyasztásom is megnőtt mostanában.

Sok cukros üdítő literszámra, csoki, cukorka.

Mindig van rajtam 10-12 kiló felesleg háj , minden hónapban diétázok, sőt az egész életem szinte egy diéta, mert hetekig diétázok aztán meg hetekig nem.

És amilyen súlyban most vagyok mindig visszatérek erre a súlyra mire észbe kapok és ismét diétázni kezdek.

Nem tudok odafigyelni a mennyiségekre és hogy mikor mit eszek.

Múltkor 2 hétig nem ettem cukrosat , csak aztán nem láttam eredményt, hiába éreztem jobban magam így felhagytam vele mert olvastam sok helyen hogy kalóriaszámlálással és cukrosételekkel sokan lefogytak már.

Szóval én nem örökre szeretném megvonni a cukrot csak amíg lefogyok és utána csak nagyon ritkán ha valaki megkínál valamivel azt megenni és nem bevásárolni belőle.

Szóval hogy ne legyek többet cukor függő és simán nemet tudjak mondani a hétköznapokon is.

Másrészt meg nagyon drága is az a sok mennyiségű cukor cukorka csoki, az helyett jobb lenne valami tartalmasabbat venni valamit ami látszik pl ruhát stb...

De a gyümölcsnek is van valami beosztása hogy mikor mennyit lehet?

Régebben narancsot ettem kiló számra 2-3 nap alatt lement az 4-5 kiló narancs főétkezés mellett néha helyett.

160 cm vagyok és jelenleg 60-63 kiló körül mozgok, nem tűnik soknak de alig van rajtam izom hájas fajta vagyok.

Szóval elég a gyümölcsből naponta 1-2 szem pl nasi helyett?

2014. dec. 17. 09:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem vagyok híve a különböző diétáknak. Mindenevő vagyok, csak jóval kevesebbet, mint korábban...

Korábban pl. egy étteremben (esetleg) előétel, leves, főétel, deszert, kávé.

Most (esetleg) előétel, vagy leves, főétel és egy kávé (kevés cukorral). Ha van, mindenből zóna, de még akkor is csaknem fele vissza... Mellé korábban üditők (általában én vezetek) sör, bor. Most egy kis üveg ájsztea nagyüveg vízzel hígítva. Eddig nekem bejött, mégha a diabetológus csóválja is egy kicsit a fejét. (A többi páciense már inzulinozik -mármint azok, akik velem egyidőben "kezdték".) Amit csaknem 100 %-ban kizártam: cukor. Persze helyette használok kevés mézet.

2014. dec. 21. 16:11
 22/22 anonim ***** válasza:
Tehát akkor kalóriakontrollos szálkásító diétát folytatsz, csak nem vagy híve :D
2014. dec. 21. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!