Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 2-3 naptól hízni?

2-3 naptól hízni?

Figyelt kérdés

Pár napja sokkal többet eszek, mint az elmúlt 3 hónapban, ami alatt leadtam 10kg-ot. És nem csak kalóriában, hanem sajnos ch mennyiségben. A mai napom pl. kb. csak ch-ból áll eddig, és már kb. 1600kcalnál járok, pedig még csak 2 óra.. (3 hónapig 1000-1100 kcal körül ettem,és főként fehérjét)

Ma eddig ezt ettem: 1 nagyobb körte, 1/2 alma, 3 evőkanál mogyoróvajjal, 40g lenmagkenyér megkenve vékonyan mogyoróvajjal, 150g aszalt datolya, 100g sült csirke, 200g cékla, 60g sült pangasius hal.. Ma már szerintem nem eszek semmit..annyira bűntudatom van :(( és annyira félek, hogy visszahízok :(( 15/L, 167cm 50kg

2014. nov. 3. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:

A bűntudat semmiképp sem jó, ne legyen!

1600 kalóriától hogyan is híznál? Nagyon el kellett rontanod valamit, ha ez Neked még csak súlytartásra sem elég.

S a kalóriabevitel mennyisége erősebb, mint az, hogy szénhidrátot eszel-e. Ha szénhidrátos nap, hát akkor az :) Én nem szoktam hízni, ha sok szénhidrátot viszek be a szokásos 30-40g helyett... Nem is értem, miért tenném, ha egyszer nem eszek sokkal többet, mint normálisan.

Én tuti ennék a helyedben, még oly korán van s nem is ettél sokat, leszámítva a datolyát, de abból én fél kilóra vagyok hajlamos, többnyire a közelébe se megyek, az a biztos. Inkább mozogj még valamit, majd egyél egy nem szénhidrátos könnyed vacsorát :)

S ettél fehérjét és zsírt is, nem csupa szénhidrátot...

2014. nov. 3. 14:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!:) Monjuk beírtam kalóriabázira az adatokat, és ezt az egészet csak 1400-ra számolja.. Lehet, hogy tényleg csak ennyi? Mert akkor ha ma már nem eszek semmit, akkor nem is annyira rossz ez a nap. Csak a sok ch ne lenne benne :/
2014. nov. 3. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:

azért mert éhezéssel fogytál:) én is úgy csináltam napi 300-600kalória most felvittem edzések mellett 1600ra

sportolj és akkor ehetsz én sem híztam azóta egy dekát sem

2014. nov. 3. 17:19
 4/5 A kérdező kommentje:
1000-1100 kcal szerintem nem éheztetés még :)
2014. nov. 3. 17:23
 5/5 anonim ***** válasza:

De az az 1000-1100 nagyon kevés. Az meg normális, hogy a tested éhezik egy kemény edzés után.

Nem is értem mit akadtál fenn ezen... a gyümölcsöket és zöldségeket bele sem számolom a kalóriabevitelembe, azt csak eszem. :)

2014. nov. 4. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!