Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogok a mai naptól hízni? Ért...

Fogok a mai naptól hízni? Ért valamennyit az az edzés?

Figyelt kérdés
160cm/50 kg, 18/l vagyok. Diétázok, de ma sajnos vétkeztem, nem is kicsit. Bevittem kb 2000 kcal-t, és a tonhal, natúr joghurt és zöldség mellett még csokit, egy pár kekszet, aszalt szilvát és datolyát is ettem, amik igen sok szénhidrátot tartalmaznak. Járok edzeni, és ma épp pihenőt akartam tartani, de miután nem tudtam kontrollálni magam az édességevés szempontjából, elkezdtem sírni a bűntudattól, hogy ennyit és ilyen szar kajákat ettem, a hangulatom teljesen tönkrement, és gyors lementem edzeni. Nem hiszem, hogy sokra mentem vele, de valamennyi kcal-t csak elégettem. Egy órát súlyzóztam, aztán csináltam 50 perc aerob edzést. Holnap nagyon szigorú leszek magammal az étkezés szempontjából, nagyon kevés szénhidrátot fogok bevinni.
2013. ápr. 4. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:

szia,szerintem túlzásba viszed az aggódást - mondom ezt úgy hogy ugyanebben a cipőben járok. a diétád régen rossz ha pár szem keksz meg datolya miatt olyan bűntudatod lesz hogy elsírod magad.

egyébként pedig 1 naptól akkor se lehet hízni ha megeszel egy pékséget,nem hogy ennyitől és ilyen brutális kompenzációval utána.

2013. ápr. 4. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval, túlreagálod, semmi tragikus nem történt... Nyugi.

(Én vagyok a béna, hogy sokkal rövidebb idő alatt ki tudok fáradni súlyzózással? Vagy te használsz túl könnyűeket? A súlyzózásnak nem az a lényege, hogy viszonylag hamar lenyomj egy kemény sorozatot? Nem értek ám még hozzá :P)

2013. ápr. 4. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:

1 nap alatt képtelen vagy hízni.

A joghurtot jó lenne letenni, nem a ch tartalma miatt.

2013. ápr. 5. 01:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem gyakran eszek joghurtot, viszont túrót minden nap. Egyébként mi baj a joghurttal?
2013. ápr. 5. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Az hogy tejből van, és nem immunis rá a szervezeted.

Azaz nem tudod megfelelően megemészteni, bizonyos fehérjéi meg pont olyanok (nem lenen muszáj hogy olyanok legyenek, de az a szerencsétlen helyzet, hogy ilyenek) hogy az immunrendszered reagál rá, az inzulintermelésedet fokozza... nem felnőtt emlősnek való, és véletlen sem embernek, mert megbetegedéshez fog vezetni a fogyasztása hosszú távon.

2013. ápr. 5. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!