Fogok a mai naptól hízni? Ért valamennyit az az edzés?
szia,szerintem túlzásba viszed az aggódást - mondom ezt úgy hogy ugyanebben a cipőben járok. a diétád régen rossz ha pár szem keksz meg datolya miatt olyan bűntudatod lesz hogy elsírod magad.
egyébként pedig 1 naptól akkor se lehet hízni ha megeszel egy pékséget,nem hogy ennyitől és ilyen brutális kompenzációval utána.
Egyetértek az előttem szólóval, túlreagálod, semmi tragikus nem történt... Nyugi.
(Én vagyok a béna, hogy sokkal rövidebb idő alatt ki tudok fáradni súlyzózással? Vagy te használsz túl könnyűeket? A súlyzózásnak nem az a lényege, hogy viszonylag hamar lenyomj egy kemény sorozatot? Nem értek ám még hozzá :P)
1 nap alatt képtelen vagy hízni.
A joghurtot jó lenne letenni, nem a ch tartalma miatt.
Az hogy tejből van, és nem immunis rá a szervezeted.
Azaz nem tudod megfelelően megemészteni, bizonyos fehérjéi meg pont olyanok (nem lenen muszáj hogy olyanok legyenek, de az a szerencsétlen helyzet, hogy ilyenek) hogy az immunrendszered reagál rá, az inzulintermelésedet fokozza... nem felnőtt emlősnek való, és véletlen sem embernek, mert megbetegedéshez fog vezetni a fogyasztása hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!