Miért nem fogyok, mi baj van az étrendemmel?
ezzel az étrenddel nem az a gond hogy nem fogysz, az a csoda hogy nem hízol mint a malac
mindent (érted? mindent) hagyj ki amiben cukor vagy liszt van, az beindítja a fogyást
ja és még annyit hogy a banán megfogja a székletet
hasmenésre a legelterjedtebb gyógymód
nemtom honnan informálódsz
sok rostot vigyél be (rengeteget) attól lesz rendes székleted
Próbálom mérsékelni a szénhidrátot-csak nem sikerül!
Szinte csak szénhidrátot eszel, már a reggelit úgy kezded, extra ch mennyiséggel.
Nagyon sok idő telik el ebédig.
Banán tényleg székletfogó és ráadásul magas GI is, minden nap szerintem sok, inkább heti 1 és többi nap alma.
Salátád az jó, de kéne hozzá sült hús/hal.
Nasinak csinálj túrókrémet, ne ropit meg ilyeneket egyél.
Vacsora mehetne főtt tojás paradicsommal stb.
Sajt az milyen sajt, ott is tud bukni az egész, általában zsírosak a sajtok,
De szerintem neked fogynod nem kéne, ha változtatsz az ételek összetételén, szerintem jobb lesz.
Felmerül bennem, hogyan ennél, ha nem akarnád mérsékelni a szénhidrátot... Nem kevés a napodban a szénhidrát, a reggelid leginkább csak az. Vannak jó pontok, nem arról van szó, de kevés fehérje, viszonylag sok szénhidrát (ennek nem kis része cukor), ismeretlen mennyiségű, de nem nagyon kevés vagy nagyon sok zsír... Ennél jobban is lehetne csinálni. Bár a kalóriadeficit, ha nem is mindenható, elég döntő, ha a test nem kap elég energiát, muszáj valamilyen tárolt anyagot égetni (vagy lassítani az anyagcserét, de azt inkább nagyobb kalóriadeficitnél).
Mivel különösebb felesleged nem lehet, az is nehezít. Nekem még rengeteg feleslegem van Hozzád képest, de ennél azért keményebben kell küzdenem, ha fogyni akarok... Igaz, én nehezen fogyok, de az anyagcserém valószínűleg nem lassú.
Viszont sok almáról is írtál, igaz, nem tudom, az Neked mennyi. De az tény, hogy nem kell szénhidrátszegény étrend a fogyáshoz, ahogy a durva szénhidrátszegénység sem okoz fogyást, elvégre ott a kalóriadeficit szükségessége.
Úgy látszik, Neked már 1400 kalória is sok a jelenlegi anyagcseréd mellett ahhoz, hogy tovább fogyj. Ez ilyen. Nem tipikus, főleg, hogy írod, mozogsz a munkahelyeden egy csomót.
(Egy normál emberi testnek egyébként nagyon kevés szénhidrát kell, sokak tapasztalata alapján pedig elműködik nullával is, mivel nem eszenciális tápanyag, de ez nem mindenkinek való, s még kevesebb ember hajlandó rá (én sem), ezzel nincs is semmi baj.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!