Egy alma, rántott csirkeszárny, krumplipüré. Elég volt?
Figyelt kérdés
Ennyit ettem ma. Reggelre az alma, a többit olyan 4 órakor. Többet már nem tervezek enni. Elég volt ez egész napra? Nem volt sok?2014. szept. 29. 18:32
1/9 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy a krumplipüré 10 deka volt vagy 2 kiló s a fele vaj...? Nekem még "egy adag" sem mondana semmit...
Valószínűleg koplaltál, csak akkor nem, ha sok-sok szárnyat és pürét ettél.
2/9 A kérdező kommentje:
egy darab
2014. szept. 29. 18:40
3/9 anonim válasza:
Egy db csirkeszárny egész napra, plusz reggel az alma? Én ennyitől éhen halnék...
4/9 anonim válasza:
Hacsak nem valami brutális adag krumplit ettél (ami hülyeség, mert tiszta szénhidrát), akkor ennyitől én éhen halnék. Nyugodtan ehetsz még valamit...
7/9 A kérdező kommentje:
igen, hogyne. egy darab krumplipüré :)
2014. okt. 1. 17:32
8/9 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy mivel a krumplipüré megszámlálhatatlan, a csirkeszárny a megszámlálható, de egy db abból az nagyon kevés.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszok. Igen, számomra is kiderült, hogy felelőtlen dolog volt ilyen kevés kalóriát vinni be egy napon a szervezetembe, éreztem is nap végére, hogy ez így nem volt kielégítő.
Igyekszem jobban ügyelni a kiegyensúlyozott étkezésre. Valójában az étvágytalanságom volt az ok, annak viszont már kiderült a miértje.
Köszönöm a segítségeket.
2014. okt. 3. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!