Igaz ez? "ehetsz bármiből de csak keveset". Pl ha krumplipüré van itthon és rántottsajt akkor ha eszek belőle de keveset akkor nem lesz baj?
Én évekkel ezelőtt 25 kg-ot adtam le úgy, hogy mindent ettem, de csak mértékkel, és persze nem egész nap szemetet, de ha pl.itthon rántott hús volt, akkor megettem, de mondjuk kompenzáltam dolgokkal, a nap többi részében nem ettem ilyen "kalóriabombákat", hanem gyümölcsöt,zöldséget, este fehérjetartalmú dolgokat...És emellett minden nap sportoltam legalább 1 órát.
Szóval nem hiszem, hogy ezen fog múlni a fogyásod! Nyilván sokkal hasznosabb lenne, ha update és hasonló ételeket tudnál enni, de nem mindenki teheti meg.
A gond az, hogy ezzel alultáplálod magad. A kalóriával együtt a fehérjét és a mikrotápanyagokat is megvonod. Viszont ha az étel minőségén, azaz összetételén változtatsz, akkor jobban táplált lehet a tested ugyanannyi kalóriabevitel mellett, így a fogyás közben kevesebb izmot fogsz veszíteni, és a tested minden tápanyagot megkap, amire szüksége van a hosszútávú egészségmegőrzéshez.
A "minden szemetet kajálok, de keveset" elv nem tartható tartósan, nem lehet egy életet átéhezni. Ha csak addig csinálod, amíg lefogysz, akkor pedig vissza fogsz hízni, hiszen már először is az ilyen kajáktól híztál el.
Véleményem szerint az egyetlen helyes út az életmódváltás, ami egészséges, otthon készített ételekből és mozgázból tevődik össze. Ezzel lehet tartós, egészséges eredményt elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!