418 kcal sok ebédre?
Figyelt kérdés
Volt bene 3 szelet mézes krémes egy tányér úsleves tésztával. egy fél szelet roston sült csirkemell és egy kanál petrezselymes rízs 1l ásványvíz (szénsavas) Sió meggyes almás szilvás üditő 1 pohár 1 pohár kóla, kakasnyalóka2014. szept. 28. 15:32
1/6 anonim válasza:
Ez inkább sok szar, ebédre.
Amúgy mutass már nekem egy olyan mézes krémest, amiből 2 szelet nincs 400 kalória összesen...:D (bár most én bolti méretben gondolkodom)
3/6 A kérdező kommentje:
a mézes krémes házi volt..
2014. szept. 28. 18:02
4/6 anonim válasza:
Ez biztos, hogy jóval több volt, mint amit te számoltál. De amúgy 400 kcal nem sok egy ebédnek, diétánál teljesen rendben van. Csak nem ilyen kajákból.
5/6 anonim válasza:
ez az ebéd közelebb volt a 800hoz mint a 400hoz
6/6 anonim válasza:
Ez kb. 700-800 kalória, véletlenül sem 418. A húsleves, a csirke és a rizs elég lett volna ebédre. A süti esetleg uzsonnára, a vízzel semmi baj. Az üdítő meg a kóla nem csak hizlal, de undorító is, a kakasnyalókát meg nem is értem, hogy tudja bárki elfogyasztani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!