Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az edzés után tényleg le...

Az edzés után tényleg le lehet ennizaz elégetett kalóriákat?

Figyelt kérdés
Ma túl vagyok egy nagyobb bicikli túrán, amivel elvileg több mint 1000 kalóriát elégetettem. A kalória bazis ilyenkor persze azt írja, hogy ennyivel többet ehetek ma. Ez akkor is igaz, ha edzés után ennék ennyit? Nem merek ennyit pluszban megenni, de fogyni már nem szeretnék. Elég sokszor járok így el bringazni ezért is érdekelne, hogy ez hogy működik.

2014. aug. 30. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Fehérje kell ez alap.

Ha megeszed azt a kalória mennyiséget amennyit elégettél akkor nem fogsz fogyni hisz olyan mintha nem is edzettél volna.

2014. aug. 30. 13:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Bocsi elirtam :)

*enni az

2014. aug. 30. 13:44
 3/5 A kérdező kommentje:
De az mindegy, hogy edzés előtt vagy után eszem meg azt a pluszt? Mert ma már nem mozgom le
2014. aug. 30. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Edzés után kell megenni. Edzés előtt felesleges.

Edzés után az izmok glikogén raktárai kiürültek, fel kell őket tölteni, ha eszel feltöltődnek.

Ha edzés előtt eszel akkor nem.

2014. aug. 30. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:

"edzés előtt felesleges"

szóval menjen az ember üres gyomorral egy nagy bicajtúrára? ez nekem nem szokott sikerülni...leájulok a bicajról, ha nem eszem előtte/közben. most voltam hétfőn egy ilyenen, az is 1000nél több kalória volt.

2014. aug. 30. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!