Nekem miért működött ez a fogyókúra?
Figyelt kérdés
Napi 1000 kcal-t fogyasztok és ebből 300-at lemozgok (+külön a napi mozgás) és le is fogytam.Jó alakom is lett.Leálltam a fogyókúrával 1,5 hete visszatértem a rendes megszokott adagokhoz és egy deka nem jött vissza. Akkor miért mondják mindig azt, hogy "így úgyse fogysz le csak duplájára fogsz hízni"? Vagy ez tipus függő? 170/50 15/L2014. aug. 19. 01:37
2/5 anonim válasza:
Ne állj vissza teljesen rendesre ha meg akarod tartani
3/5 anonim válasza:
Ez a "duplájára hízol" a típusválasz, én már kissé unom, hihetetlenül pontatlan, hiszen van, aki nem is hízik vissza, legfeljebb egy ideig kissé vigyáznia kell, ami alatt azt értem, hogy eszik, ahogy előtte, feljön pár kiló, picit kevesebbet eszik és lemegy, koplalnia többé nem kell, egy idő után pedig odafigyelnie sem (ismerek ilyen esetet, megfelelő alkat, sok idő, valamivel mozgékonyabb élet is volt benne). Más meg visszahízza, ez tényleg emberfüggő is. Én tuti visszahíznám, de egyszeresen, nem a dupláját, én egy szinten túl nem tudok hízni, mert nem bírok annyit enni. Sokfélék vagyunk.
4/5 anonim válasza:
Mennyit fogytál? 1,5 hét az valóban semmi, nem ennyi idő alatt szedik vissza, ráadásul te csak 15 éves vagy, ilyen idősen könnyen lepörögnek a kilók. 20-30 év múlva jusson eszedbe ez a kérdésed :D
5/5 anonim válasza:
Erre majd egy év múlva térjünk vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!