Kövér vagyok? 168cm magas és 58kg. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Kövérnek látom magam és elhatároztam,hogy nyár végéig legalább 52kg-ig lefogyok.Szerintetek szükséges?2014. júl. 18. 16:10
1/11 anonim válasza:
Innen úgy látom, hogy baromi dagadt vagy.
2/11 anonim válasza:
Szerintem ne kezdj fogyókúrához, ez súlyos. Ezzel elkéne menned dokihoz, de sürgősen! Nem viccelek ez már komoly túlsúly!
3/11 A kérdező kommentje:
Kérem mindenkitől,hogy csak értelmes válaszokat adjon.
2014. júl. 18. 16:17
4/11 anonim válasza:
nem vagy normális..(bocsi) én is 58 kg vagyok de én 165 cm, és nem vagyok kövér én sem. szóval dehogy vagy!!!
6/11 anonim válasza:
Minden nap van legalább 2 ilyen kérdés.
Mozogj, és akkor formásabb leszel.
Egyébként meg nem kövér vagy, hanem testképzavaros.
7/11 anonim válasza:
Viccet féretéve ez normális a súlyod, bár lehetsz zsíros, ezt te látod, mennyi rajtad a zsír, s izom (testzsír%).
8/11 anonim válasza:
Súlyra nem vagy kövér, max. formátlan, arra meg a sport a megoldás.
9/11 anonim válasza:
tenyleg nem vagy kover . en annal is sulyosabb vagyok mint te es most fogyozok en is :)
10/11 anonim válasza:
átlagos testsúlyt úgy kapod meg, hogy a magasságodból kivonsz 100-at. na most te ettől 10 kg-al soványabb vagy, szóval ne mondd, hogy kövér vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!