Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez nagyon magas súly ilyen...

Ez nagyon magas súly ilyen magassághoz?

Figyelt kérdés
Na, csak szépen sorjában... 159 cm magas vagyok, 76 kg és 13 éves....ez nagyon sok szerintetek?

2014. jún. 9. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
hát...anyukádat tuti megbüntetném gyermek veszélyeztetésért ha lehetne.
2014. jún. 9. 18:55
 2/7 anonim válasza:
Igen, ez sok, de nem kell megijedni. Kérd ki egy orvos tanácsát mindenképp. Két barátnőm is orvosi felügyelet mellett fogyott le sikeresen és tartósan.
2014. jún. 9. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sok. Az egészséged ügyében, beszélges el édesanyáddal, kérlek.
2014. jún. 9. 19:11
 4/7 Evelin2230 válasza:

ez nem az anyja hibaja ha hajlamos a hizasra es olyan fajta.. nem beszolast kert a kerdezo.

el kell kezdeni fogyokurazni. jon a nyar az uszas nagyon jo ra! :))

2014. jún. 9. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, elég sok, főleg, hogy még nagyon fiatalka vagy. De azért nem kell megíjedni, én 77 voltam januárban, most 68 vagyok, szépen lassan mennek le a kilók, csak el kell kezdeni odafigyelni. Nem azt mondom, hogy keményen fogyókúrázz, de ne egyél csokit, semmi cukrosat, helyette gyümölcsöt. Ne egyél lisztes dolgokat, kenyeret, helyette tojást, zöldségeket. Husit ehetsz nyugodtan, sok zöldséget, salátát, gombát:)
2014. jún. 9. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, sok. Én 160 cm-vel és 73 kilóval kifejezetten kövér voltam.
2014. jún. 9. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:

én 23 évesen vagyok ennyi, sajnos :(

mondjuk nekem elég nagy mellem is van mellé, az sem mindegy, hogy oszlik el a súly. Javaslom, hogy most állj neki diétázni, sportolni, mert minél később, annál nehezebb. Sajnos tapasztalatból mondom, kamaszkorom óta küzdök a súlyommal. Ha nem megy, érdemes kivizsgáltatni magad.

2014. jún. 10. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!