Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kalória értékbe esztek...

Mennyi kalória értékbe esztek egy nap?

Figyelt kérdés
én 1200 körül szoktam enni ez jó ?

2014. aug. 13. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem számolok kalóriát.

Az, hogy neked jó-e az sok mindentől függ. Ergo a 2. kérdésre nem lehet megadni a választ.

2014. aug. 13. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Az hogy neked jó e az rengeteg dologtól függ pl: hány éves vagy, milyen a munkád/sulid, mit és mennyit sportolsz, milyen magas vagy és hány kg?
2014. aug. 13. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:

1800-2000 az, ami mellett nem vagyok éhes, de ha sok szénhidrátot eszem, akkor sokkal több kéne. Ez az alap, ha még különösebben mozgok is (vannak az életemben 9 órás hegyi túrák), akkor van esély rá, hogy emelkedjen :) No meg az ember néha evősebb, no. De volt már egyszer-kétszer, hogy 1600 alá mentem.

Most már nem fogyok ennyivel, de a feleslegem fele (az első 12 kiló) ennyivel ment le.

Hogy mi a megfelelő, arról már írták mások, hogy attól függ. Ha egy valamelyest izmos, magas fickó szálkásít, akkor neki más mennyiség kell, mint egy szobában gubbasztó 50 kilós lánykának (akinek simán lehet egy kicsike feleslege, ha nagyon alacsony).

Az anyagcsere sem egyforma, ugyebár, adott embernél is változhat különböző dolgok hatására...

2014. aug. 13. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
pont a napokban kezdtem el számolni kíváncsiságból, hogy mennyit eszem és szinte sokk ért, mikor egy-egy nap végén 600-700 esetleg 800 kalória jött ki, pedig még csak különösebben sovány sem vagyok. nem tudom hogy van energiám bármit is csinálni ekkora energiabevitel mellett, de valahogy mégis van, úgyhogy gondolom 1200 elég lehet, ha nagyjából azonos méreteink vannak.
2014. aug. 14. 01:38
 5/5 patador válasza:
en 2500-3000 kornyeken mert tomeget novelek. tavasszal fogom csokkenteni a kaloriat mert szalkasitani fogok. szoval attol fugg h neked mi lenne a jo
2014. aug. 31. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!