Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kalória van az ételekben?

Mennyi kalória van az ételekben?

Figyelt kérdés

üdv nagyon kezdő vagyok a téren!

kiszámoltam h napi 2000 kalória bevitelre lenne szükségem h szépen el kezdjek fogyni.

A gond csak az h házi koszton élek ami pörkölt, húsleves, rántotthús, és egyéb húsos ételekből áll. Vidéki legény vagyok és arra lennék kíváncsi h az ilyen alap magyar nemzeti kajákból ha napi 3x eszek reggeli szendvics ebéd leves vacsi meg valami laktató miből kb hány dkg-ot fogyasszak el h kb a napi 2000 kalória meglegyen de örülnék ha nem is haladná meg.

Bocsánat ha kicsit érthetetlen, de most kezdtem a témával foglalkozni.

184cm 86kg 22/F olyan 15kg-tól szeretnék megszabadulni nem máról holnapra hanem szép folyamatosan futni már futok gyúrok a megállás nélküli 5km-re és szeptembertől jön az edzőterem.

Segítségetek köszönöm!

2014. júl. 29. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Kaloriabazis.hu
2014. júl. 29. 20:43
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm meglesem ;)
2014. júl. 29. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs, de szerintem 70 kilósan nagyon vékonyka lennél. Elvesztenéd a férfias külsődet. Nem hiszem, hogy ilyen magassághoz nagyon sok lenne az a 86 kiló. Mondjuk az ok, hogyha mondjuk lemész 80-ra, de 71 kiló szerintem erős túlzás. Nekem mint nőnek, egyáltalán nem tetszenek a vékony, sovány pasik. Olyan érzésem van, hogy jól megetetném őket.
2014. júl. 29. 21:38
 4/4 A kérdező kommentje:

igen ezen én is elgondolkodtam

igazából csak a pocakot akarom ledolgozni h ne legyen hanem jó hasam legyen :D

büszkén mehessek atlétában vagy póló nélkül

az sem érdekel ha megmarad a 86 kg csak átalakul izommá a zsír

2014. júl. 30. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!