Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan lehet kigyúrni magad...

Hogyan lehet kigyúrni magad izmosra, és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és úgymond túlsúlyos és átakarom mindenezt dolgozni izommá. És nem tudom milyen mozgással és mennyi idő alatt tudnám ezt végbevinni ?! Kockás has , izmos karok , izmos lábak stb...Ilyenkre gondoltam és azért lenne könnyebb a dolgom mert az ilyen gyúros emberek szedik a testsúly növelőket meg stb.. És nekem azt se kéne valaki esetleg valami tanács / segítség ?

2014. júl. 25. 22:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha túlsúlyos vagy akkor a testsúly növelőket el is felejtheted, mivel neked pont hogy kalória deficit kell. Először is rendes diéta, egyél mondjuk szinte mindig csirkét brokkolival, az elején úgysem tudnál akkorát emelni hogy kelljen sok szénhidrát. Aztán amíg csirkét eszel brokkolival próbáld meg használni a google-t, nagyon sok minden le van írva a neten, a legtöbb értelmes dolog sajnos csak angolul, gondolom nem beszéled a nyelvet. Mindegy magyar oldalakon is akadnak normális gondolatok, csak sajnos nem könnyű megszűrni.

Mivel 14 éves vagy a súlyzókat nem igazán ajánlom, de pl sétálni->futni->sprintelni idővel simán fogsz tudni. Akkor még lehet úszni, és van még egy csomó sport.

!Kezdetben az izületeid kímélése legyen az egyik fő szempont ne az izomépítés. Peace

2014. júl. 25. 22:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ . És valamennyire tudok angolul úgy ahogy egyy 8.-os tud :) ! Ja és igen gondoltam én arra meg nem akartam pont súlyokat emelni csak itt a nyár sok időm van és dolgozni magamon :)
2014. júl. 25. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Töltsd le "A sárga kapszula" c. könyvet, magyar, pontos és érthető. Egyenes választ ad arra a kérdésre hogyan indulj jól, hogyan folytasd, hogyan érd el a célod. Táplálkozás, edzés stb.
2014. júl. 25. 22:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem . Csak az elején még itthon szeretném űzni a dolgot mert kicsit szégyenlem magam az emberek előtt hogy ki vagyok és hogy nézek ki ....
2014. júl. 25. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért születtél a világra hogy szembenézz a félelmeiddel ez tesz erőssé. Ez csak kibúvó amit írtál.
2014. júl. 25. 22:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet egyszerre izmot építeni és zsírt veszíteni. A súlyvesztéshez kalóriadeficit, az izomépítéshez kalóriatöbblet kell. Én is ajánlom a sárga kapszulát.
2014. júl. 25. 23:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehet kibúvó de sajna tényleg elég rossz... ám meg tudom de elsősorban az izmosodásra gondoltam nem csak fogyásra
2014. júl. 26. 17:01
 8/9 A kérdező kommentje:
És ám a sárga kapszulát csak mobilra lehet ? mert én csak úgy láttam.
2014. júl. 26. 17:07
 9/9 anonim ***** válasza:
2014. júl. 27. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!