Ha csak megrágom de egyből ki is köpöm az ételt, mennyi kalória jut be ezáltal a szervezetembe?
Emberek, most komolyan???
1. a sütiket azért esszük, mert élvezet. A szervezetét kíméli azzal, ha kiköpi azt a sok zsíros meg cukros sz.rt aminek amúgy semmi haszna tápérték szempontjából
2. rendes kaját eszik így csak, minimális szenvedéssel- senkinek nem tesz semmi rosszat
3. Azt a sütit egyébként megenné, nem fog az éhezőkhöz kerülni semmiképp...
4. Nem fognak falásrohamok előtörni, ami megint csak jó.
szerintem ebben nincs semmi rossz ha valaki odafigyeléssel csinálja és nem túl gyakran és semmilyen körülmények között sem egészséges és tápláló étellel. Az ilyen kajáknak amúgy is inkább a kukában a helyük.
nem is sejtenétek hányan csinálják.. (megsúgom, rengetegen, olyan is akiről nem is sejtenéd)
A pazarlásról meg annyit, hogy a kaja megromlása nem pazarlás? És az éhezők azért éheznek mert valaki kiköpködi a sz.r kajákat? Véletlenül sem azért mert el van b.va ez a világ alapjaiban
Gondolkozzatok már...
Le lehet pontozni nyugodtan, a gyengébbek szerintem fel sem fogják amit leírtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!