8 hét alatt szeretnék leadni 10 kilót. Túl sok?
Figyelt kérdés
Jelenleg vagyok: 170cm/78kg
68 kiló szeretnék lenni. (Napi 8 óra fizikai meló mellett még 45 percet kocogok és diétázom.)
Szerintetek lehetséges vagy tűzzek ki egy elérhetőbb célt?
2014. jún. 24. 22:45
1/2 anonim válasza:
Nagy nehezen lelehetne dobni,de nagyon hamar visszajönne.
2/2 anonim válasza:
Én úgy szoktam mondani, hogy az első hónapban a súlyod 1,8%-val számolj, te esetedben 1,4kg/hét, ekkor leszel körülbelül 72,4kg, a második hónapban 1,4%-al, ami kicsit több, mint 1kg/hét már 68,4kg-nál tartunk, a harmadik hónaptól kezdve pedig 1,2%, ami 0,75kg/hét.
Mivel te 8 hetet mondtál körülbelül a fenti számításaim szerint 9kg fog lemenni egy általános diéta mellett. De szerintem +/- 2kg-ot számolj és úgy már 95%-ban pontos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!