Fogyaszt ez az etrend?
Meg sosem fogyoztam, de ramrakodott kb 4-5 kg plusz, amit le szeretnek adni. 64 kg vagyok, 173 cm, es 37 eves. Tudom, hogy ez realis suly, de nem erzem jol magam, fajnak a labaim, izuleteim, es latszanak zsirparnak itt- ott.
Minden nap 3xfel orat, osszeadva kb 1.5 orat aktivan, gyorsan setalok , es heti 2x gyalogturara jarunk a kutyammal emellett, olyankor nagyon sok km-t gyaloglok, 5-6 oran at.
Ezt az etrendet tartanam:
Reggeli: zabpehely 2 dl tejjel
Tizorai: muzliszelet, vagy gyumolcs, vagy 5 db natur zabkeksz
Ebed: csirkehus, hal, vagy marhaszelet zoldseggel:paradicsom, uborka vagy salata
Uzsi: capuccino cukor nelkuli, natur zabkeksz, vagy joghurt
Vacsi: szenhidratmentes feherjeturmix.
Semmi nasi emellett.
Amikor nem erdekelt a sulyom, ezeket akkor is ettem, mert szeretem oket. Csak allandoan nasiztam es jegkremet ettem kolbasszal meg este 10 utan.
Megprobalok ellenallni a rossz szokasomnak es csak ezeket enni, amit kiirtam, jo lesz ez igy?
Alapvetően rendben van, azonban ha fogyni szeretnél, mozognod is célszerű, hiszen nem csak extra kalóriákat égetsz vele, hanem az anyagcseréd is gyorsítja, ezáltal meggátolja, hogy a csökkentett energiabevitelhez hozzászokjon a szervezeted és megálljon a fogyás, majd később hamar visszajöjjön (jojo effektus).
Célszerű minél több vizet fogyasztani (3-4l).
Sokallom a gyári, feldolgozott ch mennyiséget, mint a zabkeksz, vagy a müzliszelet.
A fehérje turmixot pedig nem étkezés helyett, hanem edzés után fél órán belül kell meginni.
Tanácsom: a zabkeksz és müzliszeletet hagyd el, rengeteg hozzáadott cukrot tartalmaz. Ebédre egyél meg egy adag barnarizst. Uzsonnára se kellene már zabkekszet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!