4 (nagyobbacska) kanál csokikrém (Nutella szerű, de nem konkrétan Nutella) hány kalória lehet?
Szerinted honnan tudjuk? :D
Miből van, miből-mennyi került bele, púpozott-lapos, mit jelent, hogy nagyobbacska? Merőkanál? Lapát? Markoló? :D
Ha megetted tök mindegy, csak hízlalja a valagadat.
Hízlalja a 42 kilós valagamat, igen. :))
Köszi a hasznos választ, habár én erre szoktam mondani, hogy ha csak rosszat tudsz, inkább ne is mondj semmit.
Igen, 42 kiló vagy de a fogyókúra kategóriában érdeklődsz a csokikrém kalóriájáról, EZ NAGYON TIPIKUS, itt csak vékony emberek kérdeznek, erre való ez az oldal. Na nem baj, nem okollak, természetes reakció. :)
Hogy válaszoljak is: nagyon sok dologtól függ, kicsit pontosabb megfogalmazás kéne. Nagyon saccra 500-1500 kalória között valahol.
A kalóriaszámlálásban kérdeztem, mivel nyilván nem akarok hízni és ezért számolom a kalóriákat, nem tudom te mit álmodtál az imént, őszintén.
Na de köszi, hogy válaszoltál a kérdésre is, akkor ez a napom el van cs*szve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!