Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit tegyek, hogy az utolsó 4...

Mit tegyek, hogy az utolsó 4 kg még lemenjen?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve fogyókúrázom, és 1 év alatt 12 kg ment csak le, ki lehet számolni, hogy havi 1 kg...valószínűsítem, hogy amiatt, hogy erős, hízlaló gyógyszereket szedek, amiktől (meg persze a zabálástól) 35 kg-t híztam. Azóta lefogytam 53-ra. A célom 49 kg.

Napi kb. 2 órát sportolok, vagy úgy elosztva, hogy 30p+1ó+30p vagy 30p+30p+30p+30p, reggelire tojásfehérjerántottát eszem zöldségekkel vagy fehérjeturmixot, ebédre salátamixet, vagy párolt zöldséget vagy barnarizst csirke vagy pulykahússal, vacsorára ugyanezt vagy fehérjeturmixot...napközben délelőtt-délután dióféléket...talán ez lehet a baj? Tudom, hogy sok bennük a kalória (600 körül/100g). Napi 1500-1600 kcal-án tartom magam. Nem tudom, min változtassak, hogy az utolsó 4 kg még lemenjen...kenyeret meg ilyesmiket már hosszú évek óta nem eszem.

2014. jún. 7. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Mit sportolsz?

Tudtad hogy az izom "égeti" el a zsírt?

És azt tudtad hogy fogyáskor izmot is vesztünk?

Ha nincs rajtad elég izom egyre nehezebben fogsz tudni zsírt égetni.

De lehet más is a probléma.

2014. jún. 7. 15:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Futás (30p), szobabicikli(30p), taposógép(30p), este megint futás(30p), ha eljutok edzőterembe, akkor ott vagyok 1 órát, s akkor csak reggel (30p) és este (30p) futok. Tudom, hogy az izom égeti a zsírt, ezért próbálom a fehérjebevitelre helyezni a hangsúlyt. De nem tudom, mozogjak mást vagy a kaján változtassak?
2014. jún. 7. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!