Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy álljak át súlytartásra?...

Hogy álljak át súlytartásra? (többi lent)

Figyelt kérdés

Február óta elég sokat fogytam sport+életmódválásos diéta (kevesebb CH, több fehérje), de persze a bevitt kalóriákat is lecsökkentettem (elvégre fogyás volt a cél). El is értem a kívánt alakot/súlyt, azonban fogalmam sincs, hogy hogyan álljak át súlytartásra, sajnos tovább fogyok. Nem lesz baj, ha hirtelen emelem a napi kalóriabevitelem? Vagy hogy csináljam? Mennyiségre sajnos többet nem tudok már enni, így is nehezen megy le a sok alacsony kalória tartalmú étel. Most vagyok 55 kg és 175 cm. Köszi előre is.

19/L

2014. máj. 29. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Bárcsak ilyen problémám lenne :)

Ne egyél olyan alacsony kalóriatartalmú ételeket, hogy ipari mennyiség kelljen a normális kalóriabevitelhez...

Egyél egy marék olajos magvat néha vagy mást, amit szeretsz, az étrendedbe fér és nem kalóriaszegény :)

2014. máj. 29. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:

55 kg?? ííjjj. Hát te tudod mit csinálsz magaddal...

Egyébként nem tudom szereted e pl a fehérbabot, lencsét. Ezeket is lehet enni, és hetente 2 alkalommal ha beiktatod, plusz néha a már említett olajos magok, akkor ez segíthet.

De azt ne csináld, hogy hirtelen akarnál sokat enni hogy ne fogy mert akkor hízni fogsz. Próbáld ki amit írtunk 3-4 hétig és figyeld hogy reagálsz. Ha nem fogysz tovább akkor jó:)

Érdemes lenne leírnod mit mennyit eszel, mert ilyen magassághoz minimum 1500 kalória kellene naponta. Bár nem 55 kilóhoz. Szerintem keveset eszel, ezért fogysz már csontosra. Ne haragudj, tudom semmi közöm hozzá, és azt csinálsz szegény testeddel amit te akarsz, de 55 kiló nagyon kevés ilyen magassághoz... én is ilyen magas vagyok, és bőven elég nekem ha 69 kgra lemegyek. Már attól is halál boldog leszek.

Ismerek 55kgs ilyen magas csajt, és nagyon gebe, csontos, se segge, se melle...semmi nőies nincs benne, olyan mint egy botsáska... de hát nem tartozik rám...csak segíteni akarok, hogy ne tedd beteggé magad. (tudom nem kérted)

2014. máj. 30. 19:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz. :)

2. igazad van, sajnos 65-63 kg-nál akartam megállni, de sajnos volt egy pár napos hirtelen fogyásom is (kb. 4kg) betegség miatt, és lementem 60 kilóra. Amikor visszaálltam a normális étkezésemre, azt hittem visszaszedem gyorsan, de elkezdtem megint fogyni. És igen szerintem is már nagyon csontos vagyok, én sem tetszem magamnak :(

Nagyjából naponta 1300-1400 kalóriát viszek be, péksüteményeket nem hagytam el, csak teljes kiőrlésűre cseréltem (min. napi 1-et meg is eszem), nagyon sok tojást, csirkehusit eszem, még tésztát is szoktam 2 hetente(spagettiről nem tudtam lemondani:)), rizst, bulgurt is fogyasztok, és hetente legalább egyszer hüvelyeseket is. Ezek mellett sok zöldséget, naponta legalább 1 adag gyümölcs, túróételt fogyasztok, szóval nem tudom, hogy miért van ez.

2014. máj. 30. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
ezek alapján lehet hogy dokihoz kéne menni... mert szerintem tök jól eszel, jó dolgokat.
2014. máj. 30. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!